קבצים עם סיסמא

• הוסף לסימניות
יש לי שיתוף דרך דרופבוקס, ואני מעונינת שאנשים אחרים הנמצאים על המחשב שלי לא יוכלו להכנס לקבצים.
יש אפשרות לעשות סיסמא על תיקיות? או שיש שיתוף דרך מערכת אחרת שאפשר להכנס לקבצים ותיקיות רק דרך סיסמא?

• הוסף לסימניות
אפשר לדחוס את הקבצים לקובץ RAR עם סיסמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;2248262:
אפשר לדחוס את הקבצים לקובץ RAR עם סיסמה

אלו קבצים שאנחנו עובדים עליהם כל הזמן. זה קצת מסובך לחלץ כל פעם את הקובץ ולכווץ אותו מחדש.
אני מעונינת בפתרון פשוט יותר, יש?

• הוסף לסימניות
אם תשימו סיסמה על התיקיה גם דרופבוקס לא יוכל לגשת אליה.

• הוסף לסימניות
אולי תשימו את הקבצים בדיסק און קי, ובגמר השימוש תוציאו אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;2248287:
אולי תשימו את הקבצים בדיסק און קי, ובגמר השימוש תוציאו אותו.

קודם כל תודה על הזמן והרצון לעזור.
אלו קבצים שעובדים עליהם כל הזמן. בכל פעם מישהו אחר - אי אפשר להוציא אותם לאונקי בכל פעם.

• הוסף לסימניות
יש בהחלט אפשרות לנעול תיקייה עם סיסמא ולקבוע בתוך תוכנת הנעילה שהשירות של Dropbox תהיה לו גישה אליה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תוכנת Hide Folders 2009 עושה את העבודה הזו באופן פשוט ושווה לכל נפש

• הוסף לסימניות
אתה יכול ליצור דיסק וירטואלי, ולשים על הדיסק הוירטואלי Bitlocker (תוכנה הצפנה שמגיע ביחד עם המערכת הפעלה מוינדוס 7 ולמעלה בגרסת פרו ולמעלה)

ככה כשאתה מגיע למחשב אתה פותח הדיסק המוצפן, וכשאתה עוזב אתה סוגר את זה בחזרה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה