קובץ אקסל לחישוב הזכאות למענקים והמענק הנוסף

• הוסף לסימניות

כאן יהודה מילר כתב על זה (אני לא ממש הבנתי אם זה לפי בחירה אישית ואיך אני כותבת את זה) אבל אלו 2 האופציות
לא מובן באמת כ"כ אבל זה נשמע שזה מדבר על עוסק מורשה ואני פטור, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
קבלתי תגובה מרשות המיסים שאין צורך להוציא קבלות אלא לרשום את זה בדו"ח ויש באזור האישי סיכום המענקים לאותו שנה.

• הוסף לסימניות
אם לא היתה ירידה בהכנסות אבל באתר של מס הכנסה כתוב שיש זכאות - להגיש או לא?
מה הסבירות שיבדקו את זה?

• הוסף לסימניות
..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מדובר בכל המענקים?
גם מענקי סיוע וגם החזר הוצאות? את שניהם צריך לדווח בדוח השנתי?
לא פתחתי את הדן"ח אבל הם כתבו לי שיש שדות השלמה לכל מענק.. אז כנרא בד"ח זה יהיה ברור, בכל"א בסיכום מענקים שלהם הם מסכמים גם את המענק הוצאות בנפרד

• הוסף לסימניות
לא פתחתי את הדן"ח אבל הם כתבו לי שיש שדות השלמה לכל מענק.. אז כנרא בד"ח זה יהיה ברור, בכל"א בסיכום מענקים שלהם הם מסכמים גם את המענק הוצאות בנפרד
תודה.
בדיוק ראיתי באתר של רשות המיסים שהכל מפורט באיזה סעיפים להכניס כל דבר וגם הסכומים..
(רציתי למחוק את ההודעה ולא נתן לי)

• הוסף לסימניות
אם לא היתה ירידה בהכנסות אבל באתר של מס הכנסה כתוב שיש זכאות - להגיש או לא?
מה הסבירות שיבדקו את זה?
לא נרא לי שמשהו יודע לענות על זה.. את יכולה לקחת כהלוואה אם באלך ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה