כללי קובץ לא נפתח באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
כותב שאין מספיק זכרון לפתוח את הקובץ
מה אפשר לעשות, הלקוח רוצה אותו מוכן למחר.

• הוסף לסימניות
תסגרי הכל , הפעילי את המחשב מחדש..
מקווה שיסתדר לך..

• הוסף לסימניות
אכן לפעמים סגירת התוכנות וריסטרט למחשב פותר את הבעיה
ככ נסי להעתיק ולפתוח במחשב נוסף

• הוסף לסימניות
אם הקובץ מוכן וצריך רק סגירה ל PDF את יכולה לפתוח את אדובי אקרובט, לפתוח שם את הקובץ ולשמור ל PDF .

מקוה שתסתדרי

• הוסף לסימניות
יש לי עוד כמה שינויים לפני הסגירה לדפוס,
ולא עזרו העצות עד עתה,
אולי בכל אופן יש עוד רעיון

• הוסף לסימניות
ניסית לפתוח במשב אחר? לא נפתח?

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי כי אין לי כעת מחשב נוסף

• הוסף לסימניות
נסי להעלות לפה אנסה לפתוח לך

• הוסף לסימניות
אבל נראה לך ש 37MB יצליחו לעלות

• הוסף לסימניות
עוד אופציה
נסי להעלות לאתר שליחת קבצים - גמבו מייל ודומיו

• הוסף לסימניות
מה את מתכוונת, מה הכתובת של פרוג

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשלוח דרך ג'מבו מייל אחר לאחר בערך דקה הוא כותב- תקלה בשליחת הקובץ, ומנסה להעלות שוב, אך שוב יש תקלה, למה?

• הוסף לסימניות
נסי להשתמש ברכיב הישן בהעלאת הקבצים

• הוסף לסימניות
נסי לקווץ בראר, כמה הקובץ שוקל לאחר הקיווץ?
האם ניסית לפתוח דרך אקרובט ולשמור בשם?
כמה פעמים הצלחנו להציל כך מסמכים, אך אני מקווה שהמידע היה על הדף ולא במשטח שסביב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה