כללי קובץ לא נפתח באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי, וזה המייל שאליו שלחתי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אין פתרון?

• הוסף לסימניות
כבר היה יותר קל לבוא אליך עם מחשב אחר ולנסות..

כן זה המייל

• הוסף לסימניות
עוד ניסיון
אם עוד נשאר לך כוח..

קודם כווצי את הקובץ ל RAR / ZIP
רק קובץ אחד, לא את שניהם
ולאחר מכן העלי לרפידשאר

• הוסף לסימניות
תנסי לשלוח שוב למייל של פרוג דרך האתר הזה:

http://www.filemail.com/he/

גם לי גמבו מייל עשה מלא בעיות השבוע.

• הוסף לסימניות
באמת סליחה על הטירחה, התחלתי לשלוח שוב, ואני חושבת שעכשיו זה בסדר, אני רואה שהוא שולח וזה בצורה הגיונית, שונה מפעמים קודמות
הלואי שאכן יגיע,
אם כן, בבקשה תפרידו לי את שתי השכבות, כל אחת בקובץ אחר, ותשמרו באופן שאוכל לפתוח באילוסטרייטור cs
סליחה על כל הדרישות, ותודה מראש.
נ.ב.
אם אכן הצלחתם, אני מבקשת לשלוח קובץ נוסף, דומה לו שגם לא נפתח (זה אותו פרוספקט רק בעימוד שונה), אבל את זה אעשה כבר אחרי שבת.
תזכו למצוות, ממש עזרתם לי

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי לך בפעם הקודמת
קודם שיישלח אחכ שיגיע אחכ שייפתח ואחכ נמשיך

באיזה אתר את מעלה?<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
טוב הגיע ירד ו... לא נפתח באילוס' ERROR
באקרובט נפתח
PDF לא נתפח באילוס' מאותה סיבה
שמירה בפורמט PS ייצרה PDF חדש שכן עלה
ככ גם EPS
שמרתי לך את זה ב CS
שולח לך למייל שלך עי רפידשאר

• הוסף לסימניות
תודה על כל המאמץ
עדיין לא קבלתי

• הוסף לסימניות
רפידשאר היה חסום לי, אני נתיבית, בקשתי מנתיב שיפתחו לי, ואכן פתחו, אך משום מה כותב לי ש"לא ניתן למצוא דף זה".-לא יודעת למה הכל כ"כ מסתבך,
בכל אופן אולי תשלחו לי למייל הרגיל, לא נראה לכם שזה יגיע אם השכבות מחולקות לשני קבצים, או שתשלחו ביוסנדיט או בג'מבו

• הוסף לסימניות
Zeevi co/- תוכל בבקשה לעזור לי, הפרוספקט ממש דחוף לבעליו, ועדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה,תשלח לי בבקשה כל שכבה בנפרד לכתובת המייל הרגיל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
חבל שלא אמרת לי כבר אז ביום חמישי...

הקובץ נמצא ועולה בלינק ששלחתי לך
אשלח לך למייל את הלינק שוב
ונסי להוריד
אם רוצה הסבר מפורט איך תגידי

אבל
אל תעלמי שוב עד שיירד וייפתח אצלך

• הוסף לסימניות
כתבתי לך שנתיב לא פותחים לי את רפידשאר.
האם אין דרך לחלק את הקובץ לכמה קבצים- נניח כל שכבה ל-2 קבצים- עמוד ימני בנפרד והשמאלי בנפרד, וכן השכבה השניה? וכך לשלוח לי למייל הרגיל שלי? או דרך היוסנדיט

• הוסף לסימניות
כתבת הודעה אחת למעלה כי פתחו לך את רפידשאר
חבל שלא כתבת מלכתחילה כי את חסומה לנל עוד לפני שהעלתי - ראי הודעה 49

אין אפשרות לחלק את זה מהסיבה שפתיחת הקובץ היתה בדרך עקיפה ולא ישירות באילוס'
אין כבר 2 שכבות כי אם שכבה אחת מלאה

• הוסף לסימניות
כון ביקשתי שיפתחו, הם הוסיפו לי את האתר לרשימת האתרים, אך לא הצלחתי לפתוח נשארה איזו חסימה.
מה זה אומר, שהשכבה השניה נמחקה?
תכלית, מה אפשר לעשות כעת?

• הוסף לסימניות
ניסית להכנס ללינק ששלחתי לך?

לא נמחקה
הכל מרוכז בשכבה אחת

• הוסף לסימניות
כן, ניסיתי, ואני חסומה- לא הצלחתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה