- הוסף לסימניות
יש בעיה בריאותית לאכול קווקר לא מבושל/אפוי? כלומר כמו נשנוש ישר מהשקית....
גם אני אשמח לדעתיש בעיה בריאותית לאכול קווקר לא מבושל/אפוי?
אני שמחה לשמוע שזה עובר איזה שהוא תהליךלמה שתהיה בעיה?
הוא ממילא עובר סוג של ייבוש/אפיה
ואם יש עצירות זה יכול לסדר את העסק?וכן היא עשויה יותר לגרום שלשול לאנשים רגישים
ככה אני עושה תמידכדאי לנסות: לשים בצלחת קווקר, לשפוך מעל מים רותחים ולכסות. לחכות כמה דקות ואז להוסיף חלב, ממתיק או סוכר, ואפשר פירות יבשים חתוכים. חוסך סיר לבישול דייסה.
וכדי לחסוך סיר וזמן הכנה ולנצל את מקסימום הערכים (שבבישול יורדים) אפשר להכין בלילה בכליכדאי לנסות: לשים בצלחת קווקר, לשפוך מעל מים רותחים ולכסות. לחכות כמה דקות ואז להוסיף חלב, ממתיק או סוכר, ואפשר פירות יבשים חתוכים. חוסך סיר לבישול דייסה.
יש לקנות שיבולת שועל שלמה זה כמו גרגרי חיטה אני טוחנת את זה שלם יבשאני שמחה לשמוע שזה עובר איזה שהוא תהליך![]()
תנסי. יש כאלה שזה עוזר להם.אני שמחה לשמוע שזה עובר איזה שהוא תהליך
ואם יש עצירות זה יכול לסדר את העסק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: פצוץ1 //