אף פעם לא עושים בהרדמה מלאה
זה אולי נראה שישנים אבל הרדמה מלאה קלסית זה דבר אחר לחלוטין
עושים את הבדיקה או את 2 הבדיקות בפעם אחת אם זה נדרש בטשטוש שמוזרק לוריד
כעשר דקות לאחר סיום הבדיקה מתעוררים,
אין כמובן את תופעות הלוואי הרגילות של הרדמה מלאה.
כן -עברת טשטוש בעצמך?
מה מרגישים?
מעניין, זה פשלה של האחות שאמורה לשקול אותך ולתת לך את כמות הטשטוש המתאימה למשקל גופך..עברתי את שתי הבדיקות בפעם אחת, עם טשטוש (ואגב, לא רוצה להפחיד, אבל הטשטוש לא עבד עלי מספיק, ודי סבלתי, הרגשתי ממש כאב, ונאנחתי הרבה, והרופאה כתבה בחוות דעת לאחר הבדיקה שאם אצטרך שוב בדיקה כזו, כדאי לבצעה בהרדמה מלאה כדי שלא אסבול )
כמו שכתבו מעלי, כמעט מיד מתעוררים, ומשתחררים.
נראה לי שאסור לנהוג אח"כ.
מעניין, זה פשלה של האחות שאמורה לשקול אותך ולתת לך את כמות הטשטוש המתאימה למשקל גופך..
את בטוח לא מעשנת אבל אני יודעת שמעשנים מקבלים מינון גבוהה הרבה יותר של חמרי טשטוש
הסטנדרט לא מדגדג להם
זהו שזה כן מפחיד. מעניין למה כן הרגשת, במה זה תלוי.עברתי את שתי הבדיקות בפעם אחת, עם טשטוש (ואגב, לא רוצה להפחיד, אבל הטשטוש לא עבד עלי מספיק, ודי סבלתי, הרגשתי ממש כאב, ונאנחתי הרבה, והרופאה כתבה בחוות דעת לאחר הבדיקה שאם אצטרך שוב בדיקה כזו, כדאי לבצעה בהרדמה מלאה כדי שלא אסבול )
כמו שכתבו מעלי, כמעט מיד מתעוררים, ומשתחררים.
נראה לי שאסור לנהוג אח"כ.
אולי כמו שאות לי כתבה, לא קיבלתי מספיק חומר טשטוש.זהו שזה כן מפחיד. מעניין למה כן הרגשת, במה זה תלוי.
הקלות?כמו שכבר כתבו רק טישטוש, ואכן זה קצת כיף...
המלצה- ההכנות לבדיקה מאוד מעצבנות כדאי לבקש מהרופא "הקלות" לפעמים זה אפשרי ומקל מאוד.
דיאטה- הכוונה לתזונה מסויימת? ללא פרות וירקות,דגנים מלאים וכו'...בדרך כלל מבקשים דיאטה של יומיים קודם, וצום באותו יום, ושתיה של חומר משלשל או חוקן.
.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים