- הוסף לסימניות
לא הייתי תולה את זה בכך שהפגישות היו בבתים..מכאב לב דיברתי על אחותי בת 25 שירד לה שידוך בערב פסח אחרי שבע פגישות בשלל בתים מגוונים, שלדעתי היה נסגר אם היו להם שתי פגישות משוחררות יותר.
הכל משמיים ובאהבה, אבל זה קצת קשה....
לא הייתי תולה את זה בכך שהפגישות היו בבתים..מכאב לב דיברתי על אחותי בת 25 שירד לה שידוך בערב פסח אחרי שבע פגישות בשלל בתים מגוונים, שלדעתי היה נסגר אם היו להם שתי פגישות משוחררות יותר.
הכל משמיים ובאהבה, אבל זה קצת קשה....
חבל על הויכוח, קשה לי עם ההכחשה הזאת, יש דברים רגישים וזהו זה.לא הייתי תולה את זה בכך שהפגישות היו בבתים..
מה לעשות שלא נראה לי...חבל על הויכוח, קשה לי עם ההכחשה הזאת, יש דברים רגישים וזהו זה.
זה קשה שהשידוך נפל אבל אני לא מאמינה שזה קרה בגלל שהם נפגשו בבית ..........מה גם הם לא יכלו להפגש באיה מקום נידח בחוץ?חבל על הויכוח, קשה לי עם ההכחשה הזאת, יש דברים רגישים וזהו זה.
אני מקבל שזה לא נראה לכם, אבל לכל מטבע יש שני צדדים.מה לעשות שלא נראה לי...
אם 6 פגישות עושים בבית של הסבתא מכל הצדדים וכוזה קשה שהשידוך נפל אבל אני לא מאמינה שזה קרה בגלל שהם נפגשו בבית ..........מה גם הם לא יכלו להפגש באיה מקום נידח בחוץ?
אם היה צריך להסגר זה היה נסגר גם בביתשלדעתי היה נסגר אם היו להם שתי פגישות משוחררות יותר
אם 6 פגישות עושים בבית של הסבתא מכל הצדדים וכו
אז כן, הגיוני שזה משפיע
ואני מדברת ממקום של כמה שנים טובות בשידוכים.
זה גאוני.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים