קורונה קומבינות בשידוכים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מכאב לב דיברתי על אחותי בת 25 שירד לה שידוך בערב פסח אחרי שבע פגישות בשלל בתים מגוונים, שלדעתי היה נסגר אם היו להם שתי פגישות משוחררות יותר.
הכל משמיים ובאהבה, אבל זה קצת קשה....
לא הייתי תולה את זה בכך שהפגישות היו בבתים..

• הוסף לסימניות
ולתשובה לכותרת של האשכול "איך אפשר בלי קומבינות בשידוכים?" נותר רק לענות
הקומבינות ישתכללו ויגברו ,
מוסד השידוכים והנישואין לא ייעצר בכל סגר שיבוא עלינו
עמ"י בכל מצב ימשיך להקים בתים ולגדל דורות מבורכים
ומאחלת לכל המאורסים שיהיה להם חתונה שמחה וללא הגבלות!!!

• הוסף לסימניות
זה קשה שהשידוך נפל אבל אני לא מאמינה שזה קרה בגלל שהם נפגשו בבית ..........מה גם הם לא יכלו להפגש באיה מקום נידח בחוץ?
אם 6 פגישות עושים בבית של הסבתא מכל הצדדים וכו
אז כן, הגיוני שזה משפיע
ואני מדברת ממקום של כמה שנים טובות בשידוכים.

• הוסף לסימניות
שלדעתי היה נסגר אם היו להם שתי פגישות משוחררות יותר
אם היה צריך להסגר זה היה נסגר גם בבית
ואני מכירה כמה בחורות שנפגשו בבתים וחיים באושר גם ליטאיות
למרות שאין שום בעיה למצוא מקומות בחוץ שמתאימים לפגישות גם אם זה לא מלון
ואם נחכה לאישורי הממשלה בשביל לצאת מתי יהיו חתונות?

• הוסף לסימניות
גמח גג.jpg

• הוסף לסימניות
אם 6 פגישות עושים בבית של הסבתא מכל הצדדים וכו
אז כן, הגיוני שזה משפיע
ואני מדברת ממקום של כמה שנים טובות בשידוכים.

לא הכרחנו אף אחד להפגש רק בבתים. מתנצלת אם היה נשמע דבר כזה מדבריי.
אמרתי שלדעתי למען הנוחות עדיף להפגש בבתים (וגם אני בשידוכים, וליטאית) כי להפגש בחוץ עם מסכות נשמע לי הרבה פחות מוצלח. מצד שני, יכול להיות שבאמת בפגישות שישית ושביעית כן אפשר לעשות פגישה באיזה פארק\שדה\מושב עם מסכות, אחרי שהם כבר הכירו בתנאים סבירים יותר (לא, פגישה בחום הזה, עם מסכה ואדים על המשקפיים זה לא תנאים סבירים להכרות משמעותית).
זו דעתי. לא חייבים להסכים איתה. אבל בהתאם אליה- עניתי מה שעניתי.

• הוסף לסימניות
בגל הראשון "המכללה" בבית וגן פתחו את הקמפוס לפגישות.
מבחינת הרגשה זה כמו פארק...
אפשר לברר אם זה עדיין פתוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה