קורונה קומבינות בשידוכים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
משבר החתונות - יו״ר ועדת החוקה יעקב אשר בוועדה: ״אם החתן גר בירושלים והכלה בעיר אחרת אי אפשר להתחתן, רק בתוך 1000 מטר, זו גזירה שאפילו אנטיוכוס לא חשב עליה, חייבים למצוא לזה פתרון״.
ואיך נפגשים לשידוכים ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טוענים ששבוע הבא תוסר מגבלת הקילומטרים ואז לכאורה יהיה אפשר להפגש, לא? (סוכ"ס פגישות יכולות לחכות שבוע, בניגוד לחתונות, ואם שרדנו עד עכשיו בלי להפגש- השבוע הזה הוא מה שישבור אותנו?!)
אבל אם למישהו יש תשובה טובה יותר- גם אני אשמח לדעת.

• הוסף לסימניות
טוענים ששבוע הבא תוסר מגבלת הקילומטרים ואז לכאורה יהיה אפשר להפגש, לא? (סוכ"ס פגישות יכולות לחכות שבוע, בניגוד לחתונות, ואם שרדנו עד עכשיו בלי להפגש- השבוע הזה הוא מה שישבור אותנו?!)
אבל אם למישהו יש תשובה טובה יותר- גם אני אשמח לדעת.
הבעיה היא שאין מלונות... ובפארקים חייב להסתובב עם מסיכה.. קיצעררר לא משהו..

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאין מלונות... ובפארקים חייב להסתובב עם מסיכה.. קיצעררר לא משהו..

אה. משום מה ברור לי שנפגשים פשוט בבתים (כי בינתיים שוטרים לא יכולים להכנס בלי צו חיפוש ב"ה) וחסל סדר בעיות עם שוטרים ודומיהם. סליחה שלא הבהרתי את עצמי כראוי.

• הוסף לסימניות
אה. משום מה ברור לי שנפגשים פשוט בבתים (כי בינתיים שוטרים לא יכולים להכנס בלי צו חיפוש ב"ה) וחסל סדר בעיות עם שוטרים ודומיהם. סליחה שלא הבהרתי את עצמי כראוי.
יש כאלה שנפגשים בבתים ויש כאלה שבמלונות ופארקים.
פרוג אתר מגוון:rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
אם החתונות עברו מאולמות לחצרות תת אז גם הפגישות יכולותלהקיים בבתים במקום במלונות
בציבור הליטאי נועדו הפגישות בחוץ כדי ליצור שחרור ואוירה, ולבדוק כל מיני דברים ואכמ"ל.
זה לא יקרה בבית נקודה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש כאלה שנפגשים בבתים ויש כאלה שבמלונות ופארקים.
פרוג אתר מגוון:rolleyes::rolleyes:

ודאי שיש כאלו ויש כאלו. ויש כאלו שגם וגם (ראשונה ושניה בבתים ומשם ואילך בפארקים וכל כיוצ"ב), אבל דיברתי על איך שאני רואה את המצב כעת.
זה או ללכת למקומות פתוחים ונידחים (מכירה מישהי שעשתה נגיד פגישה בשדות הפתוחים של נחלים, אבל עם מסכה וזה היה מציק למדי) או להפגש בבתים. ורוב מי שהכרתי העדיף אתה אופציה השניה, כי אז באמת אם נגיד אחד הצדדים מחלים-אפשר להוריד מסכות, וגם סתם ככה אפשר למצוא יותר פתרונות לבעיית המסכות בפגישות.

• הוסף לסימניות
בציבור הליטאי נועדו הפגישות בחוץ כדי ליצור שחרור ואוירה, ולבדוק כל מיני דברים ואכמ"ל.
זה לא יקרה בבית נקודה.
האופציה זה לבחור בין הגרוע ליותר גרוע
והרבה דברים שלא האמנו שיקרו קרו ...........

• הוסף לסימניות
שאלה
ואם שוטר נכנס לבית ללא צו בית משפט, יש מה לעשות ?
הרי אף אחד לא יחקור אותו !

אסור לו חוקית לעשות את זה.
אני לא יודעת מה בדיוק צריך לעשות בכזה מקרה, אבל אם הוא עושה דבר כזה- הוא עובר על החוק ואף אחד לא מחוייב לתת לו שום פרט אישי (פרט אישי- נגיד שהבחור והבחורה לא גרים בבית בו הוא מצא אותם, ואפילו לא השמות או מספרי תעודת הזהות). זה לפחות מה שאני יודעת. ולהגיש נגדו תלונה ודאי אפשר.
כדי להכנס לבית הוא צריך להציג צו משפטי ותעודת שוטר.

• הוסף לסימניות
קורה ועוד איך...
מכאב לב דיברתי על אחותי בת 25 שירד לה שידוך בערב פסח אחרי שבע פגישות בשלל בתים מגוונים, שלדעתי היה נסגר אם היו להם שתי פגישות משוחררות יותר.
הכל משמיים ובאהבה, אבל זה קצת קשה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה