דיון קומפלט אונליין - יצליח או לא?

• הוסף לסימניות
צריך להבין משהו קטן
לפי החוק זה היה באמת בעייתי
שופרסל לא יכלה להמשיך עם זה
והם החליטו לסגור כמה שיותר מהר
בכדי לחסוך מעצמם בלאגן
הבעיה הייתה שהם שלחו רק לערים חרדיות, ומוצרים בכשרות מסויימת, במחירי שונים מהאתר הרגיל...
לא?

• הוסף לסימניות
עדיין חסר שם המון דברים
יחסית ל5 דקות לדוגמא הוא יותר זול

• הוסף לסימניות
אני גם לא התרשמתי בכלל,
בכללית עם כל הפשלות של רמי לוי באונליין,
הוא הכי זול והאתר שלו מאוד ידידותי ונוח

• הוסף לסימניות
הבעיה הייתה שהם שלחו רק לערים חרדיות, ומוצרים בכשרות מסויימת, במחירי שונים מהאתר הרגיל...
לא?
כן, הבעיה העיקרית
היה עוד כמה בעיות

הם החזיקו 2 אתרים
עם אפליה מגזרית

• הוסף לסימניות
יפה.
בקצרה, בסוף הציבור החרדי, הפקטור העיקרי אצלו הוא מחיר, תכל'ס, ותעיד ההצלחה המסחררת של משנת יוסף, על אף הסיוט לאסוף את המוצרים, הצפיפות, וההזייה שיש להם פחות הוצאות בפער אדיר מרשת קמעונאית פיזית, (חשמל, ארנונה, עובדי קופה, עובדי תחזוקה וניקיון, והעיקר - בלאי כמובן, הם מספקים הכל לפי הזמנה אין להם כמעט שום נזק של בלאי שהוא ההפסד הכי גדול של הסופרים, ועדיין המחיר זול רק בכשקל למוצר מאשר החנויות הפיזיות + כך שההוצאות המועטות שכן יש להם כמנהל התחנה, הלקוחות משלמים אותו בדמות 'דמי החזקת תחנה', נמצא שההוצאה היחידה שנותרת להם מלבד עלות המוצר הוא האחסון והשינוע, שזה פסיק קטן בהוצאותיו של אושר עד ויש ורמי לוי וכדו', ועדיין, הציבור החרדים עט על משנת יוסף, כי בסוף זה הזמנה באתר וזה נוח וזה מגיע קרוב לבית, והעיקר , זה זול, השאלה אם קומפלט הזה ישכיל ויצליח לעבוד על המגרש של משנת יוסף ולהכות שם, כי אם לא, אני לא רואה מה הסיכוי שלו להצליח, אם הוא רוצה להיות סופר הוא חייב להיות יותר טוב מיש ואושר עד, ואם הוא רוצה להיות אונליין הוא חייב להיות יותר מוצלח בפער ממשנת יוסף, דעתכם?
עדכון קטן למשנת יוסף יש בלאי אדיר, אם מוצר נרטב בגשם מי סופג את הנזק?
מוצרים שנמעכו ברגלי האנשים מי סופג את הנזק ? ועוד ועוד, למשנ יוסף יש בלאי אדיר

• הוסף לסימניות
אני רוכשת כבר חצי שנה כל שבוע ממהדרין אונליין וממליצה מאד מאד!
כולם שם חרדים, הכל מגיע פיקס, שירות לקוחות מעולה וסחורה מאד איכותית. והמחירים לא יקרים לעומת המתחרם ברמה שלהם.

• הוסף לסימניות
צריך להבין משהו קטן
לפי החוק זה היה באמת בעייתי
שופרסל לא יכלה להמשיך עם זה
והם החליטו לסגור כמה שיותר מהר
בכדי לחסוך מעצמם בלאגן
יפה שאתם דנים ח"צ לזכות. אבל אין שום חוק שמחייב כל אחד שעושה משלוחים לעשות אותם לכל הארץ.
ושופרסל עצמם באתר שלהם הרגיל, עד לרגע זה (למיטב ידיעתי) לא עושים משלוחים למו"ע למשל.

• הוסף לסימניות
יפה שאתם דנים ח"צ לזכות. אבל אין שום חוק שמחייב כל אחד שעושה משלוחים לעשות אותם לכל הארץ.
ושופרסל עצמם באתר שלהם הרגיל, עד לרגע זה (למיטב ידיעתי) לא עושים משלוחים למו"ע למשל.
וגם - הם לא התנצלו מקרב לב. כאילו עד יום קודם לא היו להם נניח 20,000 לקוחות...
אם היו סוגרים שירות מתחרה לאנשי קפלן, אוהו, סאגה של שנה מינימום עד שהיו מצליחים, ודיונים משפטיים, וסיפורים, וזעם ציבורי קדוש...

אבל כשקהל לקוחותיך חרדים, אז בום. כתבה אחת מכפישה בתקשורת - והמותג נעלם ונסגר ומתאדה בן רגע.

• הוסף לסימניות
כי הם מתנהלים כמו .... עם ילדים שמסדרים את המוצרים על האספלט
כנראה שלא רק שזה יותר זול להם מאשר חנות נורמלית עם שכירות ומיזוג ותאורה ונקיון ועוד ועוד
אלא זה כל כך מעט בלאי שאפילו לא משתלם להם להשקיע כמה גרושים בשולחנות פלסטיק לדוגמה

• הוסף לסימניות
יש כבר כמה שנים אתרים דומים של "עפים" מי יודע מה, לדעתי עד שלא יעתיקו את המודל הקיים אצל החילונים זה לא יצליח: הזמנות ללא דמי משלוח ומשלוח שמגיע לבית תוך חצי שעה מההזמנה [דרך WOLT] אחרת אנשים יעדיפו לשלם פחות ולצאת קצת מהבית.
כשאנשים יזמינו בוולט קניה שבועית של משפחה חרדית ממוצעת, גם המשלוחים שלהם יגיעו אחרי כמה שעות לפחות.
א"א להשוות הזמנה של חלב או סושי לעשרות מוצרים שונים.

• הוסף לסימניות
כולם שם חרדים, הכל מגיע פיקס, שירות לקוחות מעולה וסחורה מאד איכותית. והמחירים לא יקרים לעומת המתחרם ברמה שלהם.
אלו שמפרסמים עכשיו בפרוג?
אישית אני לא קונה אונליין, אבל חמותי מזמינה מהם מדי פעם ויודעת ממנה שמרוצה.
אף פעם לא יהיה זול כמו משנת יוסף או אושר עד.. אבל לעומת האונליין האחרים יצא לה באמת הכי משתלם.

• הוסף לסימניות
כי הם מתנהלים כמו .... עם ילדים שמסדרים את המוצרים על האספלט
כנראה שלא רק שזה יותר זול להם מאשר חנות נורמלית עם שכירות ומיזוג ותאורה ונקיון ועוד ועוד
אלא זה כל כך מעט בלאי שאפילו לא משתלם להם להשקיע כמה גרושים בשולחנות פלסטיק לדוגמה
לא קשור לזה שילדים מסדרים את התחנה ,מספיק שידרכו בטעות על מוצרים טו שיתנמס השוקולד וכדומה, מידיעה הבלאי שלהם מאוד גבוה ולא הכל בשליטתם (כוח עליון......... )

• הוסף לסימניות
לא קשור לזה שילדים מסדרים את התחנה ,מספיק שידרכו בטעות על מוצרים טו שיתנמס השוקולד וכדומה, מידיעה הבלאי שלהם מאוד גבוה ולא הכל בשליטתם (כוח עליון......... )
לא הכל בשליטתם, אבל הם גם לא מתאמצים במיוחד למנוע את זה אז אולי זה לא כזה בלאי משמעותי
סתם לדוגמה, שולחנות פלסטיק בעלות חד פעמית מצחיקה
ולא קרטונים פזורים בגשם ובשמש

• הוסף לסימניות
מי המתחרה ? 5דקות?

• הוסף לסימניות
בלאי אדיר ???!!!
קצת בלאי
לא נראה לי שצריך להגזים
קצת עגבניות מעוכות
[שבסוף מי שמגיע אחרון נאלץ לקחת את זה]

• הוסף לסימניות
אני לא מבין למה משנת יוסף
לא עושה משלוחים
אני הייתי מוכן לשלם יותר מ30 ש"ח על המשלוח

• הוסף לסימניות
רבותי! יש הרבה אשכולות לדסקס את רווחי משנת יוסף ואת עוונות ישיר למהדרין.... יש כאן מיזם חדש ומעניין לעקוב אחריו, מידע מכל סוג יתקבל בברכה...

באתרי השוואת מחירים הוא עדיין לא מופיע, נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה