דיון קומפלט אונליין - יצליח או לא?

• הוסף לסימניות
אלו שמפרסמים עכשיו בפרוג?
אישית אני לא קונה אונליין, אבל חמותי מזמינה מהם מדי פעם ויודעת ממנה שמרוצה.
אף פעם לא יהיה זול כמו משנת יוסף או אושר עד.. אבל לעומת האונליין האחרים יצא לה באמת הכי משתלם.
כן. אלו שמפרסמים. מנסיון הכי טובים בשוק האונליין ולי ממש חשוב שכולם שם משלנו ולא מעסיקים בני דודים.

• הוסף לסימניות
אני רוצה ירקות ופירות וזה הולך רק לפי קילו האם מישהו יודע אם אפשר לקנות לפי יחידות?

• הוסף לסימניות
תכלס, מישהו הזמין מהם? מרוצה?
או שאני יהיה הטסטר הראשון?

• הוסף לסימניות
ממה שראיתי באתר שלהם אין בשורה ברמת המחירים כלל, וזה מובן בהחלט כי היום הם רק בתחילת כח המיקוח מול היצרנים, וגם בהמשך לא יהיו יותר מרמי לוי למשל, וזה שיש 6 יצרנים ששולטים בשוק זה מה שצריך להשתנות

• הוסף לסימניות
אלא זה כל כך מעט בלאי שאפילו לא משתלם להם להשקיע כמה גרושים בשולחנות פלסטיק לדוגמה
אחרי מכירה אחת כל השולחנות יהיו שבורים. את רוב המוצרים השולחנות בכלל לא יחזיקו (תנסו לשים משטח של פסטה על שולחן פלסטיק, גם אם זה לא יישבר, אחרי שכולם יישענו על השולחן הוא בטוח יישבר).
חוץ מזה מה עם "טעויות".. שימו לב בשונה מהסופר שיש קופאי או משקל לעגלות, במשנת יוסף אין שום פיקוח..
אני לא מבין למה משנת יוסף
לא עושה משלוחים
אני הייתי מוכן לשלם יותר מ30 ש"ח על המשלוח
מה עם הליקוט? זה יעלה תוספת של הרבה יותר מ30 ש"ח. אולי 100 ש"ח. כנראה זו הסיבה שהמחירים באתרי אונליין יותר יקרים מבחנות.

• הוסף לסימניות
אני רוצה ירקות ופירות וזה הולך רק לפי קילו האם מישהו יודע אם אפשר לקנות לפי יחידות?

• הוסף לסימניות
אנחנו גם הזמנו
הגיע מאד יפה ומסודר.
המחירים באמת קצת יקרים
אבל זה מה יש אם רוצים קניות אונליין....

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה