- הוסף לסימניות
אפשר בנספחהאם כדאי להוסיף את הסיכון בכל דבר (אפילו שזה לא הלכתי)?
אפשר בנספחהאם כדאי להוסיף את הסיכון בכל דבר (אפילו שזה לא הלכתי)?
אגב איך קיבלת את ההיתר, עשית את המסלול של הגרפ וינד של שנה + שימוש?גילוי נאות
היתר ההוראה ניתן ללא קשר לקונטרס
אני דורש. אבל אני לא יכול לדבר בשם הציבור.יש לי גם תשובות לקושיתי אבל אין דורשים בציבור
לא התכוונתי ל״מכלל דבעי דרישה״ התכוונתי ל״אין דורשים במעשה מרכבה וכו״אני דורש. אבל אני לא יכול לדבר בשם הציבור.
אישית אני כתבתי את הדברים בצורה הזאת בגלל ששוק ההון זה נושא מסובךלמה בכל נושא הלכתי יוצאים היום ״עבודות מחקר״ מקיפות עם סוגיות צדדים מפרשים ראשונים ונפק״מ וכו
זה מביא משמעות הרמב״ן וזה ראיה ממהרי״ט.
למה בנושא הזה לא רואים אפילו נסיון כזה?
אין לי שום טענות כלפיך כי אני אפילו את זה לא עשיתי אז רק תודות ושבח.אישית אני כתבתי את הדברים בצורה הזאת בגלל ששוק ההון זה נושא מסובך
גם ככה רוב האנשים לא מבינים אותו ולא רציתי לסבך את הנושא עוד יותר
חייב להודות לך בפן האישי, שלחתי לכמה וכמה אנשים שביקשו מידע הלכתי, וזה נתן להם תמונה ברורה, תודהאישית אני כתבתי את הדברים בצורה הזאת בגלל ששוק ההון זה נושא מסובך
גם ככה רוב האנשים לא מבינים אותו ולא רציתי לסבך את הנושא עוד יותר
אתה לא יודע עד כמה אתה צודק (ובכל אופן היה אפשר להרחיב קצת את היריעה. לדוגמה הבאת את ה-CFD שלא מצוי לאדם מן השורה אבל לא הזכרת שום דבר בנוגע לדיני אסמכתא וכד׳)גם ככה רוב האנשים לא מבינים אותו
זה לא שהמלוה הופך לחברה בע"מ זה שאין ריבית במקרה כזהבעמ' 17, לא ברור איך מי שמלווה לבנק הופך לבעל החברה
קשה מאוד שלא לצרף את הספקות אחת לשניה, ולהסתכל על כל ספק בנפרדהסתכלתי בקונטרס ופתאום הבנתי בספר של גלאט הון הכל בנוי בצורה
חברה בע"מ מחלקת לכן מחמירים
מניות מחלקת לכן מחמירים
קרנות מחלקת לכן מחמירים
ובקונטרס יש צירוף של כמו מין ספק ספקא כזה בגלל שהם בנויים אחד על השני
יפה מאוד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים