קופוני אלי-אקספרס

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי קבלתי קופון שלחתי ל3 חברים מה אני עושה עכשיו?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי קבלתי קופון שלחתי ל3 חברים מה אני עושה עכשיו?
דבר ראשון: תודה רבה - אני גם הרווחתי את סכום הזכיה שלכם...
עכשיו מה עושים:
אם אתם רוצים להשתמש עם הקופון לקנות משהו זול (פחות מ-10 דולר למשל) אז אין צורך לשלוח כלום - פשוט לוחצים על ''ממשו קופון'' וזה הופך לקופון לשימוש עד 3 ימים,
אם אתם מעוניינים להגדיל את הקופון (כמוני...) תעלו את הקישור שלכם כאן לאשכול ואז תוכלו להכפיל את הקופון פי 4 (או יותר - אם אלו שיבואו דרכיכם יהיו להם קופונים יותר גדולים...) רק צריך לשים לב:
1. לזכור לממש את הקופון תוך 12 שעות (ואז זה תקף ל-3 ימים) - אם לא - הכל נעלם,
2. אם אתם רואים שכבר הבאתם 3 משתתפים - תמחקו את הקישור שהעליתם לאשכול - כדי שאחרים יוכלו להרוויח גם,
3. לאחר 12 שעות - ניתן לזכות שוב בקופון.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון: תודה רבה - אני גם הרווחתי את סכום הזכיה שלכם...
עכשיו מה עושים:
אם אתם רוצים להשתמש עם הקופון לקנות משהו זול (פחות מ-10 דולר למשל) אז אין צורך לשלוח כלום - פשוט לוחצים על ''ממשו קופון'' וזה הופך לקופון לשימוש עד 3 ימים,
אם אתם מעוניינים להגדיל את הקופון (כמוני...) תעלו את הקישור שלכם כאן לאשכול ואז תוכלו להכפיל את הקופון פי 4 (או יותר - אם אלו שיבואו דרכיכם יהיו להם קופונים יותר גדולים...) רק צריך לשים לב:
1. לזכור לממש את הקופון תוך 12 שעות (ואז זה תקף ל-3 ימים) - אם לא - הכל נעלם,
2. אם אתם רואים שכבר הבאתם 3 משתתפים - תמחקו את הקישור שהעליתם לאשכול - כדי שאחרים יוכלו להרוויח גם,
3. לאחר 12 שעות - ניתן לזכות שוב בקופון.
איך אני ממשת את הקופון? ושומרת אותו ל3 ימים?

כי פשוט עשיתי קניה מיד...

• הוסף לסימניות
עשיתי מימוש קופון לפני שהיה 3 חברים זה בעיה?
כן,
עכשיו אם מישהו ייכנס דרך הקישור שלכם - אתם לא תרוויחו כלום ע''ז,
(אתם יכולים להעלות שוב קישור מחר אחה''צ - כך שזה לא הפסד מי יודע מה...)
עדיף שתמחקו את הקישור שהעליתם כדי שמישהו אחר לפחות ירוויח מאלו שייכנסו...

• הוסף לסימניות
איך עובדים עם זה במחשב?

• הוסף לסימניות
מה לא ברור ?

נכנסים לקישור (רק ממכשיר נייד) והכל מופיע שם !!!
לאחר שמופיע סכום הזכיה - אפשר להחליט או לממש את זה לקופון או לחכות שזה יוגדל ע''י משתמשים אחרים.

קישור למשחק

• הוסף לסימניות
לקונים עכשיו דרך פייפאל,
הנחה מיידית של 2$
1606118634769.png

מוגבל לזמן קצר!
(איני יודע מה סכום המינימום הנדרש להזמנה)

• הוסף לסימניות
אני מחפשת קופונים שפעילים עכשיו????
משהו יודע ?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת קופון חדש לעכשיו
אשמח למידע
אם למישהו יש שיתייג אותי בבקשה כי קשה לי לעקוב תודה מראש

• הוסף לסימניות
אפחד??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה