- הוסף לסימניות
סיפור אמיתי דרך אגב. במקור הוא יותר מזעזע. עידנתי אותו מעט.אמאלה מזעזעע![]()
תודה רבה!!!פרק טוב.. אני במתח
תמשיך...תמשיכי!
סיפור אמיתי דרך אגב. במקור הוא יותר מזעזע. עידנתי אותו מעט.אמאלה מזעזעע![]()
תודה רבה!!!פרק טוב.. אני במתח
תמשיך...תמשיכי!
אם זה מעודן אני לא רוצה לחשוב מה לא..סיפור אמיתי דרך אגב. במקור הוא יותר מזעזע. עידנתי אותו מעט.
תמשיך...
יאו רק עכשיו שמתי לב לתאריכים. יש כאן קפיצה דיי גדולה.. ואני מאמינה שיש עוד אנשים כמוני שמהרגל מדלגים על התאריכים אז אולי כדאי לציין בפרקים עצמם "כבר כמה חודשים אנחנו אחריו. עסוקים" "אחרי 5 שנים של חיפושים, אני כבר לא מאמין שנמצא אותו" וכד'עשרים וארבע
שכוייח על ההערה!!!יאו רק עכשיו שמתי לב לתאריכים. יש כאן קפיצה דיי גדולה.. ואני מאמינה שיש עוד אנשים כמוני שמהרגל מדלגים על התאריכים אז אולי כדאי לציין בפרקים עצמם "כבר כמה חודשים אנחנו אחריו. עסוקים" "אחרי 5 שנים של חיפושים, אני כבר לא מאמין שנמצא אותו" וכד'
"לא כל מי שצונח נעלם. לפעמים הוא פשוט גורם לרוח."
על החתום: "המצנח שנקרע"
"העשן מתפזר. השארתי את הריח."
"בואו לתיאטרון הלילה, הצגה אחת בלבד. רמז בפנים."
"מישהו אומר שהוא שם, אבל לא מדבר."
"אם תצאו למקום שבו המים נופלים בלי פחד, תמצאו את מי שלא פחד ליפול."
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים