- הוסף לסימניות
לא ממש יודעת...
צריך להתיעץ עם רופא שיניים
אני בספק אם יש משהו חוץ ממה שהזכרת למעלה.
לא ממש יודעת...
צריך להתיעץ עם רופא שיניים
אם אני לא טועה, נסיגת חניכיים נגרמת בין היתר בעקבות הריונות והנקות.. ב"ה שאלו הצרות שלנותכלס כיום 6 שנים אחרי, הלסת זזה מזמן למצב הרבה יותר גרוע ממה שהיה, ואני סובלת מנסיגת חניכיים מטורפת שלטפל בה עולה פי כמה וכמה מהיישור...
במקרה שלי הנסיגה החלה מתחילת הקוביות-כשהיתי בחורה...אם אני לא טועה, נסיגת חניכיים נגרמת בין היתר בעקבות הריונות והנקות.. ב"ה שאלו הצרות שלנו![]()
קופ"ח לאומית מפרסמת עכשיו מחירים מאד זולים, אבל המתנה של חצי שנה,מי מקופות החולים הכי זולה ו/או מומלצת ליישור שיניים לילדים?
מה לעשות שהאורטודנטים הטובים בדרך כלל לא נמצאים בקופות החולים...אני עשיתי בכללית פלטיניום והתחטתי נוראות.
אני בלאומית ועוד לא מצאתי רופא מוצלח לאורטודנטיה במודיעין עילית,קופ"ח לאומית מפרסמת עכשיו מחירים מאד זולים, אבל המתנה של חצי שנה,
שווה לעבור קופה רק בשביל זה? ומקסימום אחר כך לעזוב?
מה מפסידים בקופה הישנה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים