עזרה קופת 'טובה וברכה' - כל העדכונים

מתי מכניסים?
עוד שבוע וחצי חג .
מתי הם חושבים להביא.....
היום יום שני היה צריך להעביר את הכסף.
גבאים שהעבירו את הכסף מחר בעז"ה בודקים את האסמכתאות ומי שהעביר יזכו או מחר יום ג' או ביום ד'.
גבאים שעדיין לא העבירו ההעטנה תתעכב.
אז כל אחד שיתעניין אצל הגבאי אם הוא העביר.

גבאים שהעבירו את הכסף מחר בעז"ה בודקים את האסמכתאות ומי שהעביר יזכו או מחר יום ג' או ביום ד'.
כמה פעימות יהיו?

מישהו פה ביקש רשימת חנויות
זה מה ששלחו לי היום מקווה שזה מעודכן

קבצים מצורפים

• רשימת חנויות - היימיש כארד (1).xlsx
    KB 107.3 · צפיות: 52
בגלל שהגבאי לא רוצה לאשר או שזה טעות במערכת
כנראה אכן בגלל שהגבאי לא אישור.

הגבאי הוא זה שבאמת בודק את המסמכים.
יתכן אדם נוכל, שרשם בהכנסות שלו 0 ש"ח ובהוצאות 10,000.
ובמסמכים הוא שלח רשימת מכולת, והמערכת של טובה וברכה כאילו תאשר כי היא לא יודעת לקרוא מסמכים, ולא מכירה שהוא נוכל.
אבל הגבאי שמכיר את המשפחה ויודע שיש לה שלוש דירות מחוברות, + צי רכבים שחברת אוויס היתה מתביישת ממנו, והוא מנכ"ל טסלה ישראל, לא מאשר.

ולכן במערכת כאילו הוא זכאי למרות שבמציאות הוא לא יקבל כמובן כלום.

צריך לדבר איתם שגם במערכת ישמעו רק מי שאושר גם ע"י הגבאי וגם ע"י טובה וברכה ולא רק אחד מהם.

איך בודקים במערכת מי אושר?

יש מצב שפתאום לא יאשרו?
לא
אפ' יש מצב שתקבלו יותר
כי העלו את הסכומים שאפשר להרוויח
ויתכן שתהיו במדרגה גבוהה יותר (במה שנותנים כמובן)
לא בטוחה

המערכת אומרת לי שאני מאושר לפסח תשפה
והגבאי אומר שהוא לא קיבל פרטים שלי ואני לא ברשימה של המאושרים
משהו יודע מה ניתן לעשות או איך אפשר לברר ישירות מולם

אין דרך
אבל יש לך כרטיס?
כי הכרטיס זה בדר"כ כבר בידים של האנשים
וכשיכנס הכסף תוכל לבדוק אם הכניסו שם סכום.

אין לך דרך להיות איתם בקשר מלבד הגבאי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה