- הוסף לסימניות
אכן נתקלתי במקרה כזה.יש מצב שהמערכת אומרת שהתמיכה אושרה והגבאי אומר שלא אושר ולא מגיע לי??
אכן נתקלתי במקרה כזה.יש מצב שהמערכת אומרת שהתמיכה אושרה והגבאי אומר שלא אושר ולא מגיע לי??
היום יום שני היה צריך להעביר את הכסף.מתי מכניסים?
עוד שבוע וחצי חג .
מתי הם חושבים להביא.....
כמה פעימות יהיו?היום יום שני היה צריך להעביר את הכסף.
גבאים שהעבירו את הכסף מחר בעז"ה בודקים את האסמכתאות ומי שהעביר יזכו או מחר יום ג' או ביום ד'.
גבאים שעדיין לא העבירו ההעטנה תתעכב.
אז כל אחד שיתעניין אצל הגבאי אם הוא העביר.
בגלל שהגבאי לא רוצה לאשר או שזה טעות במערכתאכן נתקלתי במקרה כזה.
יש מצב שהמערכת אומרת שהתמיכה אושרה והגבאי אומר שלא אושר ולא מגיע לי??
אכן נתקלתי במקרה כזה.
בגלל שהגבאי לא רוצה לאשר או שזה טעות במערכת?
כנראה אכן בגלל שהגבאי לא אישור.בגלל שהגבאי לא רוצה לאשר או שזה טעות במערכת
תשאלו את הגבאי.איך בודקים במערכת מי אושר?
אם כל השנים קיבלנותשאלו את הגבאי.
בפשטות אין סיבהאם כל השנים קיבלנו
ולא היו שינויים בשנתיים האחרונות
יש מצב שפתאום לא יאשרו?
יש לך אפשרות לשלוח בקובץ pdf?מישהו פה ביקש רשימת חנויות
זה מה ששלחו לי היום מקווה שזה מעודכן
לאיש מצב שפתאום לא יאשרו?
הטענות כנראה מחר.מתי מחלקים תכרטיסים כבר פסח בפתח?
מאיפה אתם יודעים?הטענות כנראה מחר.
רק אחרי ההטענה, הגבאים מקבלים הודעה מאיפה לקחת כרטיסים לחדשים.מתי מחלקים תכרטיסים כבר פסח בפתח?
מהאשכול כאן...מאיפה אתם יודעים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים