עזרה קופת 'טובה וברכה' - כל העדכונים

למה הגבאי לקח לנו כסף שכתוב במפורש מטובה וברכה שאסור לבקש מהמקבלים?

זה לא בסדר, ע"פ התקנון של טובה וברכה אסור להתנות את קבלת הכרטיס בתשלום, הבעיה היא שאין להם כלים להילחם בזה, ובנאדם ש"ילשין" לטובה וברכה יגרום לחסימת הקהילה מטובה וברכה...

1000 ושלמנו 400
זה הזוי
שילמתם יותר ממה שהגבאי היה צריך להעביר לטובה וברכה
הגבאים אמורים לתת שליש וטובה וברכה נותנים 2/3
לאן הלך העודף?

לכאורה אמור להיכנס בהמשך השלמות

חל איסור גמור לדרוש או לבקש מהמשפחות לממןאת החלקשל הקהילה בכל צורה שהיא בעקיפין ובין במישרין וכו זה מה שכתבו במכתב.....
אז מפרסמים שאוספים כסף לקמחא דפסחא וכולם מבינים למה הכוונה

למישהו יש רשימת החנויות שמקבלים בכרטיסי טובה וברכה???

למישהו יש מושג למה השנה זה לא עובר במשנת יוסף?, שנה שעברה שילמתי עם הכרטיס במשנת יוסף, אך השנה משום מה הם אומרים שאי אפשר לשלם עם הכרטיס

למישהו יש מושג למה השנה זה לא עובר במשנת יוסף?, שנה שעברה שילמתי עם הכרטיס במשנת יוסף, אך השנה משום מה הם אומרים שאי אפשר לשלם עם הכרטיס
טובה וברכה כתבו לי שזה לא עובר במשנת יוסף, גם ברשימה שהם עצמה הנפיקו הם לא נמצאים.
(למרות שברשימה ששומעים בטלפון או מקבלים במייל האוטומטי הם כן נמצאים)

אני הכנסתי את זה במשנת יוסף ועובד לי
באמצעי תשלום אפשר להוסיף כרטיס נטען של כארדכאל וכתוב לי שם כמה יתרה נשאר בכרטיס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה