- הוסף לסימניות
לפני כמה ימים נשלח מייל עם המשך הסיפור.הבנתי שנשלח כבר עוד פרק. יש מישהו שנרשם לאחרונה וקיבל? כי אני לא...![]()
אגב, בתחילה זה היה אמור להיות המשך בכל שבוע, אבל לא צריך להתרגש יתר על המידה... הזמן הוא להמלצה בלבד... זה פעם ב.. נשלח...
לפני כמה ימים נשלח מייל עם המשך הסיפור.הבנתי שנשלח כבר עוד פרק. יש מישהו שנרשם לאחרונה וקיבל? כי אני לא...![]()
אף פעם לא היה אמור להיות כל שבוע!!!בתחילה זה היה אמור להיות המשך בכל שבוע,
טוב, נברתי במייל שלי ולא מצאתי שהובטח בכל שבוע, יתכן שטעיתי אני לא משוכנע שאכן בכל שבועיים... אבל כשנותנים לי בחינם אני אומר תודה ולא מתלונן...אף פעם לא היה אמור להיות כל שבוע!!!
כל שבועיים.
אפשר גם?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הבנתי!
אבל אם אני מצטרפת עכשיו זה באמצע לא?
ממש לאמדובר על הסיפור של חי בקטיפה?
...אף פעם לא היה אמור להיות כל שבוע!!!
כל שבועיים.
אותי מאכזב שאנחנו כבר בפרק 14 ולא יודעים כמעט כלום לגבי נתן ועברו!משהו בשתי הפרקים האחרונים קצת מאכזב, מה אתן אומרות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים