קוראים פלוס של מיה קינן

• הוסף לסימניות
הבנתי שנשלח כבר עוד פרק. יש מישהו שנרשם לאחרונה וקיבל? כי אני לא... :(
לפני כמה ימים נשלח מייל עם המשך הסיפור.
אגב, בתחילה זה היה אמור להיות המשך בכל שבוע, אבל לא צריך להתרגש יתר על המידה... הזמן הוא להמלצה בלבד... זה פעם ב.. נשלח...

• הוסף לסימניות
אף פעם לא היה אמור להיות כל שבוע!!!
כל שבועיים.
טוב, נברתי במייל שלי ולא מצאתי שהובטח בכל שבוע, יתכן שטעיתי אני לא משוכנע שאכן בכל שבועיים... אבל כשנותנים לי בחינם אני אומר תודה ולא מתלונן...

• הוסף לסימניות
אז יש מישהו שנרשם לפני שבועיים וקיבל בשליחה האחרונה? אני רוצה לדעת אם זה אצלי או כולם.

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי

• הוסף לסימניות
אפשר גם?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מה הקשר של מיה קינן ולאה פריד?

שלחו לי למייל בפעם האחרונה :
"ומלבד המשכו של הסיפור אנו מצרפים - לטובת חובבי הנוסטלגיה ביננו - משב רוח חמים מימי הילדות.
פרק ראשון מן הספר הבלתי נשכח 'הילד מחורשת האורנים' (פרי עטה של לאה פריד)
שיצא לאחרונה לאור במהדורה מחודשת...

• הוסף לסימניות
אפשר גם?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קיבלתם את ההודעה מחברים ואתם רוצים להצטרף אלינו ולקבל את המשך הסיפור באופן ישיר? כל מה שעליכם לעשות כדי להצטרף לרשימת התפוצה שלנו הינו לשלוח מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ולרשום בכותרת את המילה 'הצטרפות' -

• הוסף לסימניות
לא בכלל לא
זו רשימת תפוצה שהי שולחת אליה סיפור עלילתי - מתח בן זמננו
וגם טיפים לכתיבה מדי פעם
וכל פעם יש שאלה להצבעה איך להמשיך
בקיצר שווה :):)

• הוסף לסימניות
מישהו קיבל השבוע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה אמור להגיע כל שבועיים.

• הוסף לסימניות
הגיע היום פרק חדש
והיא רושמת שם

אשמח מאוד להעלות את תדירות משלוח ההודעות כאשר אראה שיש לכך יהיה לכך די ביקוש,
ובמילים אחרות - כאשר רשימת התפוצה תכפיל את עצמה.

• הוסף לסימניות
היה פרק פיצוץ :)

• הוסף לסימניות
לגמרי
והשאיר אותנו עם פה פתוח
עד לעוד שובעיים!!!!!!

• הוסף לסימניות
משהו בשתי הפרקים האחרונים קצת מאכזב, מה אתן אומרות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה