כללי קורל | סגירה לדפוס

• הוסף לסימניות
כבר עזרו לי כאן, אבל עדיין אני תקוע.

אז ככה: שלחתי לבית הדפוס בלנקים עלPDF. הדַפַס הוציא לי עותק אחד (צבע אחד, אפילו לא פרוצס) ואני מגלה שהוא על RGB חזרתי למחשב ותיקנתי את זה, לפי כל ההוראות שנתנו לי החברים כאן.

למרות הכל, במדפסת הלייזר הפשוטה שלי, הPDF החדש גם מראה לי כאילו הוא RGB, כי השחור לא שחור. מאידך כשאני מייצא מאינדיזיין לPDF השחור (שוב, במדפסת שלי) הוא שחור אמיתי, CNYK. אז איך מייצאים לPDF (מקורל) שיצא על GREYSCALE? איך? אני תקוע כבר הרבה זמן.

תודה לכולם

• הוסף לסימניות
מה הגדרות הדיסטילר שלך? הם על איכות גבוהה?

• הוסף לסימניות
מאד יתכן ששם זה לא מוגדר טוב

• הוסף לסימניות
מה מופיע לך בקביעות של ה pdf? איכות דפוס / הדפסה באיכות גבוהה?
אתה בעברית או אנגלית?

• הוסף לסימניות
מיד כשאתה פותח את תוכנת הדיסטילר, מה מסומן לך למעלה בכחול כבחור?

• הוסף לסימניות
בודאי! הוא שם המיר הכל ל rgb, ובאיכות בינונית

• הוסף לסימניות
סליחה, לא ראיתי ששאלת..
אם בחרת HIGH QUALITY אתה לא צריך לשנות כלום!!
תסגור מהקורל לדולב 800 ל- PRN, ותריץ אותו בדיסטילר כך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
עדיף PRESS...
אולי נעשה לזה סוף...
מישו יכול להתנדב להעלות את קובץ הג'וב עם הגדרות שיתאימו לקורל וכו'?
(אני לא ליד המחשב שלי).

• הוסף לסימניות
על איזה גרסת אקרובט אתה מדבר? אצלי ב-7 אין press, עד כמה שזכור לי, זה היה בגרסאות קודמות
אתה מתכון שעדיף איכות דפוס?

• הוסף לסימניות
ואדרבה, אולי זו ההזדמנות לשאול, למה אני צריכה לעשות קונברט לטקסטים כשאני סוגרת לדולב? אם אני לא עושה, הטקסטים לא נסגרים טוב. מן הסתם זה משהו בהגדרות שם לשנות, רק ניסיתי ולא ממש מצאתי פתרון.

• הוסף לסימניות
לא צריך. אצלי בכ"א.
איזה קורל?

בנוגע לדיסטילייר, קוראים לזה היום:
Press Quality

• הוסף לסימניות
בקורל 11, ובקרול 13

וזה האופציות שיש לי בדיסטילר.

קבצים מצורפים

• 00.jpg
    KB 195.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
למה אקרובט בעברית???
Press Quality - איכות דפוס.
באקרובט 7 בעברית יש באג שא"א לערוך אובייקטים בתוכנה חיצונית (פוטושופ, אילוס' או קורל) עם 'כלי תיקון אובייקט' שנמצא בסרגל 'עריכה מתקדמת' (חץ בצבע שחור).

• הוסף לסימניות
למה בעברית? כי זה נח מאד, באקרובט עצמו. אף פעם לא למדתי אותו לעומק, ומאז שיש לי בעברית גיליתי דברים שלא ידעתי, ועזרו לי.
ודוקא אני מצליחה הרבה פעמים לערוך עם כלי לתקון אוביקט, רק שכמעט לא משתמשת עם זה, בדכ, אני מכינה קובץ, סוגרת ולדפוס..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;92715:
ואדרבה, אולי זו ההזדמנות לשאול, למה אני צריכה לעשות קונברט לטקסטים כשאני סוגרת לדולב? אם אני לא עושה, הטקסטים לא נסגרים טוב. מן הסתם זה משהו בהגדרות שם לשנות, רק ניסיתי ולא ממש מצאתי פתרון.

בדקתי עכשיו. בקורל 9 בסגירה הוא ממיר לי לבד. בקורל 14 הוא סוגר מצויין.
מצו"ב 2 PDFים. עושים Ctrl+D ובחלונית פונטים רואים איזה פונטים מוטמעים.

קבצים מצורפים

• GraphicV9.pdf
    KB 13.7 · צפיות: 17
  • GraphicV12.pdf
    KB 12.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
בדקתי וראיתי שבאיכות דפוס, באמת אין צורך לעשות קונברט.
תודה! חסכון של זמן! (הרבה פעמים הייתי עושה eps ואז דיסטילר בגלל זה)

• הוסף לסימניות
אם אני יעשה מדריך לדיסטילייר, מישו ימשיך את מה שאני לא מבין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה