מבקשת מידע
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
צודקת,מי שלא משועמם - לא נכנס לכאן!...
התכווונתי שיש רמות של שיעמום...
צודקת,מי שלא משועמם - לא נכנס לכאן!...
האשכול הזה נפתח בתחילת שיעמום הקורונה בארץ ולכן רק מי שהשתתף בו מתחילתו והביע את אמרותיו/תודותיו/סמייליו/הבעותיו וכדו' מהרגע הראשון זכאי להשתתף ולעלות בדיחות ודברים מעניינים...כל אלו שמבקשים לא לחזור על דברים שכבר עלו,
באמת חושבים שמישהו יעבור על כל ה600 הודעות כאן???
ויש כאלו שעוד מדמיינים גם על אשכול קודם?
לא כולם משועממים בבידוד...
חברים אפשר להירגעהאשכול הזה נפתח בתחילת שיעמום הקורונה בארץ ולכן רק מי שהשתתף בו מתחילתו והביע את אמרותיו/תודותיו/סמייליו/הבעותיו וכדו' מהרגע הראשון זכאי להשתתף ולעלות בדיחות ודברים מעניינים...
כל שאר המצטרפים (המבודדים) החדשים והמשועממים מתבקשים שלא להשתתף באשכול כלל וכלל לפני מעבר מלא על כל האשכול כי יש כבר בדיחות שהועלו פה שוב ושוב ושוב ושוב
בברכה
הנהלת פרוג(מחלקת קורונה)![]()
![]()
![]()
אז מה? מה קרה?פעמיים זה לא כל כך בעיה, הבעיה שיש כאלו דברים שעולים חמש או שש פעמים, לא ספרתי.
דבר ראשון זמרים יכולים לשיר שיר אחד מעל 10 פעמים,פעמיים זה לא כל כך בעיה, הבעיה שיש כאלו דברים שעולים חמש או שש פעמים, לא ספרתי.
אז לא מבקשת בפרטי - תשלח מה שיש לך.ואני לא מעלה לכאן כמעט שום בדיחה למרות שיש לי מאות כאלו רק בגלל הנודניקים האלו. (ואל תשלחו לי בפרטי, פליזזזז)
יש פה סתירה?!אני חייבת להעסיק את הגדולות באמצע עבודות לפסח.
הן עובדות, ואני מידי פעם זורקת להם בדיחה - .יש פה סתירה?
יא, איזה אמא כיפית!הן עובדות, ואני מידי פעם זורקת להם בדיחה - .
זה ההסדרה שלנו
אמא עובדת ומנעימה את הזמן![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //