קורונה קורנים מאושר :)

מצב
הנושא נעול.
כל אלו שמבקשים לא לחזור על דברים שכבר עלו,
באמת חושבים שמישהו יעבור על כל ה600 הודעות כאן???
ויש כאלו שעוד מדמיינים גם על אשכול קודם?

לא כולם משועממים בבידוד...
האשכול הזה נפתח בתחילת שיעמום הקורונה בארץ ולכן רק מי שהשתתף בו מתחילתו והביע את אמרותיו/תודותיו/סמייליו/הבעותיו וכדו' מהרגע הראשון זכאי להשתתף ולעלות בדיחות ודברים מעניינים...

כל שאר המצטרפים (המבודדים) החדשים והמשועממים מתבקשים שלא להשתתף באשכול כלל וכלל לפני מעבר מלא על כל האשכול כי יש כבר בדיחות שהועלו פה שוב ושוב ושוב ושוב

בברכה
הנהלת פרוג(מחלקת קורונה) ;) ;) ;)

האשכול הזה נפתח בתחילת שיעמום הקורונה בארץ ולכן רק מי שהשתתף בו מתחילתו והביע את אמרותיו/תודותיו/סמייליו/הבעותיו וכדו' מהרגע הראשון זכאי להשתתף ולעלות בדיחות ודברים מעניינים...

כל שאר המצטרפים (המבודדים) החדשים והמשועממים מתבקשים שלא להשתתף באשכול כלל וכלל לפני מעבר מלא על כל האשכול כי יש כבר בדיחות שהועלו פה שוב ושוב ושוב ושוב

בברכה
הנהלת פרוג(מחלקת קורונה) ;) ;) ;)
חברים אפשר להירגע
תגידו תודה בכלל שמעלים לכם פה בדיחות
אויי אויי העלו פה בדיחה שכבר הייתה אז מה קרה גזל לכם זמן שפתחתם
תגידו אתם רציניים כולה רצו לעשות לכם שמח ואתם באים בטענות
למה שמישהו יעשה לכם טובה ויעלה דברים אם אתם באים בטענות
למה יש פה מישהו שיודע פה על בוריו את כל ה700 דפים מה העלו ומה לא?
להרגיע חברים ומיד ולהגיד תודה בבקשה לכל האלא שמעלים לכם בדיחות שתיצחקו

חבל מאוד המטרה של האשכול אם נדמה לי זה לעלות בדיחות בצל קרונה לא?
או שאני טועה
ואנשים מתלוננים פה שמעלים בדיחות פעמיים
אפשר לנשום שתי נשימות עמוקות ולקחת אויר ולא קרה כלום עם קראת בדיחה פעמיים
כי לא כייף לעלות בדיחות עם אחר כך אתה שומע רק תלונות

שגיאה, לא "מחנכים באושר" אלא "קורנים מחינוך"...

יאלה לגוון!!!!
מי שיכול להפיג שיעמום מבודדים - שימשיך
מי שלא מסוגל בלי לחזור על הנשלח- שיפתח אשכול חדש לחולי שיכחה או עצלות
מי שמשועמם ורוצה שוב ושוב את אותה הבדיחה שידפיס לעצמו על המסך
העיקר שיצא טוב וקרינה חיובית כל אחד ואחת

פעמיים זה לא כל כך בעיה, הבעיה שיש כאלו דברים שעולים חמש או שש פעמים, לא ספרתי.
אז מה? מה קרה?
ראית בדיחה יותר מ5 פעמים ואיי תני הרגשה טובה למי שמעלה ואל תתלוננו
וממש לא הבנתי מה חזק פה

פעמיים זה לא כל כך בעיה, הבעיה שיש כאלו דברים שעולים חמש או שש פעמים, לא ספרתי.
דבר ראשון זמרים יכולים לשיר שיר אחד מעל 10 פעמים,
דבר שני שום דבר לא מצדיק התנפלות על מישהו שהכניס בדיחה שרח''ל פורסמה לפני 237 הודעות...
דבר שלישי: ניתן גם להפריד בין זה שמכניס בדיחה אחת בלבד שפורסמה הרבה פעמים לבין אחר/ת שמכניס כמות בדיחות שאחד מהן או חלקן כבר פורסמו.

ואני לא מעלה לכאן כמעט שום בדיחה למרות שיש לי מאות כאלו רק בגלל הנודניקים האלו. (ואל תשלחו לי בפרטי, פליזזזז)
אז לא מבקשת בפרטי - תשלח מה שיש לך.
בדיחה פעמים גם שווה את זה.

אני חייבת להעסיק את הגדולות באמצע עבודות לפסח.

הן עובדות, ואני מידי פעם זורקת להם בדיחה - .
זה ההסדרה שלנו
אמא עובדת ומנעימה את הזמן :)
יא, איזה אמא כיפית!
אז זרקי להם משהו:
ה-השיעור-היומי.jpg

רק תגידי להן שזה הפרס בסוף יום העבודה בשעה תשע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה