מידע שימושי "קורס" הכשרה או ניצול ציני ???

• הוסף לסימניות
שנים רבות אנו רואים בלוחות המודעות על קורסים למיניהם שמילא לא היו נראים משכנעים ומילא לא כ"כ הוטרנו מהתופעה אך לאחרונה זה עלה שלב שיטות השיווק השתנו ומוכרי קורסים שונים החלו למכור את מרכולתם לציבור התמים בשיטות שיווק מתוחכמות והשרלטנים חוגגים למה שרלטנים כי מי שחושב שמרצה כרימטי ככל שיהיה יכול להכשיר מהאינטלציה שיש לו ולקרוא לזה הכשרה או שאר דומיו זה גניבה אין דבר כזה מישהו מוכן לבוא אל רופא שלמד בשיטה הזו
אך הפלא על הלוחמים בשחיתות מיודענו איצה מקו המידע שלא רק שאינו יוצא עליהם אלא משווק את הדבר הזה כאילו מדובר בבשורה הגדולה שיש

• הוסף לסימניות
ממש ככה
לא אשכח איך כתמי מה כמעט 7000 אלף שקל למשך שבוע הייתי בקורס של הפקת אירועים
אצל אליש.... ולא למדתי כלום.מריחת זמן עם קפה ועוגה דלוחה

• הוסף לסימניות
שנים רבות אנו רואים בלוחות המודעות על קורסים למיניהם שמילא לא היו נראים משכנעים ומילא לא כ"כ הוטרנו מהתופעה אך לאחרונה זה עלה שלב שיטות השיווק השתנו ומוכרי קורסים שונים החלו למכור את מרכולתם לציבור התמים בשיטות שיווק מתוחכמות והשרלטנים חוגגים למה שרלטנים כי מי שחושב שמרצה כרימטי ככל שיהיה יכול להכשיר מהאינטלציה שיש לו ולקרוא לזה הכשרה או שאר דומיו זה גניבה אין דבר כזה מישהו מוכן לבוא אל רופא שלמד בשיטה הזו
אך הפלא על הלוחמים בשחיתות מיודענו איצה מקו המידע שלא רק שאינו יוצא עליהם אלא משווק את הדבר הזה כאילו מדובר בבשורה הגדולה שיש
ברור, יש מודעות קורסים שסתם עושים קופה על התמימות של אנשים, אבל יש גם כאלה שבאמת שווים כל שקל. צריך פשוט לברר אצל מי שכבר היה, חבר של חבר, זה תמיד המקור הכי טוב, בשביל זה יש גם את פרוג.;)

• הוסף לסימניות
@משה מרדכה כהנמן
א. תחליף את המילה "משווק" במילה אחרת כי "משווק" יוצר קישור (לפחות למי שלא מנוי בפרוג ) שמבלבל את הקורא
ב. דווקא נהניתי מאוד מכך שאיצ'ה מתקן פרסומים כשמקבל תגובות לא טובות מהציבור ! וכל הכבוד לו!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא יודע על כל הקורסים שהוא משווק, אבל אחד הקורסים שאני מכיר מקרוב ממש, וזה באמת הבשורה הגדולה שיש
ואת זה אומרים המון המון אנשים הורים ומורים

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא יודע על כל הקורסים שהוא משווק, אבל אחד הקורסים שאני מכיר מקרוב ממש, וזה באמת הבשורה הגדולה שיש
ואת זה אומרים המון המון אנשים הורים ומורים
האם כל מי שניסה את השיטה סבור כך הסיפור המטלט שהובא שם לא נשמע יותר מספין לכל שיטה יש אחד שהצליח אחרי חמש עשרה שנה

• הוסף לסימניות
האם כל מי שניסה את השיטה סבור כך הסיפור המטלט שהובא שם לא נשמע יותר מספין לכל שיטה יש אחד שהצליח אחרי חמש עשרה שנה
אתה מכיר את השיטה ?
כנראה שלא
לא חכמה לצאת נגד משהו שאתה בכלל לא מכיר
אני מכיר עשרות, לא אחד
דיברתי עם הרבה מורים שהתלמידים שלהם למדו והתקדמו דרך השיטה
אני בעצמי בררתי היטב עליה ואגב, אותו אחד שהצליח זה לא אחרי 15 אלא אחרי פחות משנה רק אחרי 15 היה מי שעבד איתו בדרך הזו (מה שלפני 15 לא היה)
ואת אותו אחד שסופר שם אני מכיר אישית,
אמר לי מלמד אחד, על ילד ששנים לא למד מילה ואחד המלמדים שלו הגדיר אותו שיגדלו לו שערות ביד (למלמד) והילד יתחיל ללמוד.
ואחרי שנה הבוחן אמר על הילד שזה ילד אחר בהבנה בתפיסה בהכל.
לא נתקלתי באחד ! ששלח את הילד שלו ללמוד עם מלמד מקדם מטעמם ואמר לי שהבן שלו בזבז זמן וחבל שהוא למד איתו.
להיפך ! כל מי שדיברתי איתו אמר לי דברים מדהימים על מהפך, התקדמות גדולה, וזה היו עשרות !
וכל זה אני כותב לך מבדיקה יסודית בשטח.
אם אתה מכיר אחד שלא הצליח איתם, תשאל אותו אם הם עשו כל מה שהתבקשו מהם ולא התווכחו על כל דבר או הפסיקו את הלימוד באמצע.

• הוסף לסימניות
שיטת הרב וובר זאת שיטה שהצילה אותי בעצמי ! ובזכותה אני יודע היום ללמוד גמ' מתוך בהירות והבנה !
צריך קצת לשים רסן על המקלדת לפני שניגשים לשפוך את הלב...

• הוסף לסימניות
אגב, למי שמתעניין - היה על שיטת הרב וובר מחקר באוניברסיטת בר אילן ב 2015 והמסקנה הייתה שתלמידי שיטת הרב וובר הצליחו יותר במבחן הבנת הנקרא וגילו רמת שליטה גבוהה יותר בחומר שלמדו יותר מקבוצת התלמידים שלמדו בצורה הרגילה והמסורתית

• הוסף לסימניות
במקרה שמעתי מלקוח שלי שבחים ונפלאות על שיטת הרב וובר.
ולגבי נוכלים...

• הוסף לסימניות
במקרה שמעתי מלקוח שלי שבחים ונפלאות על שיטת הרב וובר.
ולגבי נוכלים...
אתה מקשר בין נוכלים לבין שיטת הרב וובר או שזה שני דברים ?

• הוסף לסימניות
אתה מקשר בין נוכלים לבין שיטת הרב וובר או שזה שני דברים ?
תודה רבה.
א- שיטת הרב וובר, למיטב ידיעתי היא נפלאה וטובה, וכך שמעתי מלקוח שלי שממציע בעצמו ייעוץ וכו' למוסדות, שעובד עם הרב וובר. הלקוח (מראהב, אגב) ממש הילל את נפלאות השיטה.

ב - אני שונא את כל המודעות לייעוץ וטיפול רגשי שמציפות את העלונים ורשימות התפוצה. כפי שהסברתי באשכול.

• הוסף לסימניות
תגידו כמה בייתם משלמים על ספר בפרייה של שיטת הרב וובר האםהייתם מוכנים לשלם 150 ש"ח שילמתם לאחרונה כזה סכום על ספר ? איך פתאום קורים לזה קורס ואתם רצים לשלם פי עשרה

• הוסף לסימניות
תגידו כמה בייתם משלמים על ספר בפרייה של שיטת הרב וובר האםהייתם מוכנים לשלם 150 ש"ח שילמתם לאחרונה כזה סכום על ספר ? איך פתאום קורים לזה קורס ואתם רצים לשלם פי עשרה
באופן כללי - זו הערה נכונה
גם שיטה מוצלחת ומוכחת כמו CBT השאלה לא על השיטה, אלא מה רמת הידע של המרצים בקורס המוצע, ומה הכישרון הדידקטי שלהם בללמד ולהטמיע אותה (והאם כמות המפגשים בקורס תואמת וריאלית לכמות הידע שצריך להעביר או לתרגל), יש קורסים בנושאים שונים שהמרצים במקרה הטוב מקריאים ''ספר'' בקול, ובמקרה הגרוע הם מסלפים את השיטה לפי הבנתם...

• הוסף לסימניות
יש איזשהוא מרצה שלאחרונה החל למכור מה שנקרא קורס טלפוני הוא מוכר את מבחר הגיגיו בעניני רטוריקה ב1800 ש"ח
ונדהמתי מישהו מהאנשים האלו חשב מה הוא עושה מדובר באנשים שקנו ספר אחד על רטוריקה ?
הם בכלל היו מוכנים לשלם את ה100 ש"ח על ספר בעניינים האלו ?
וזה הסיפור כנראה שהוא כן יודע רטוריקה ויודע לשכנע אותם
מה יוצא מהם על פי ה"שיתופים" שלהם אותם הוא משמיע -לא משהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה