מידע שימושי "קורס" הכשרה או ניצול ציני ???

• הוסף לסימניות
תגידו כמה בייתם משלמים על ספר בפרייה של שיטת הרב וובר האםהייתם מוכנים לשלם 150 ש"ח שילמתם לאחרונה כזה סכום על ספר ? איך פתאום קורים לזה קורס ואתם רצים לשלם פי עשרה
מה מפריע לך ?
ואם אפשר לעשות רווחים בין מילים כדי שיהיה יותר קל לקרוא

• הוסף לסימניות
מדד השכל/בגרות או משהו כזה נמדד אצלך לפי וותק בפרוג :unsure:
ואני חשבתי ששמעתי את יאיר גולן אומר שטויות
לא.
אבל כשאני רואה ניק כמו ברוך ר. או נתן גלנט, או דבורה וידמן למשל ממליצים- אני אדע שזה לא שתולים של פרסום סמוי.
נכון שאיני מכירה אותם, אך יש להם ותק בפרוג וראיתי הודעות שלהם בנושאים שונים והם אמינים בעיני.
ואם מדובר בנושא מהותי או סכום כספי גבוה לא אסתפק בזה ואברר עוד, אך יהיה בהממלצה שלהם בירור ראשוני מבחינתי.
ולמה לט אסתפק? כי אחרי הכל איני מכירה את הסטנדרטיים האישיים שלהם ואותם בעצמן
אבל מבחינת אמינות- אמינים לחלוטין.

• הוסף לסימניות
לא.
אבל כשאני רואה ניק כמו ברוך ר. או נתן גלנט, או דבורה וידמן למשל ממליצים- אני אדע שזה לא שתולים של פרסום סמוי.
נכון שאיני מכירה אותם, אך יש להם ותק בפרוג וראיתי הודעות שלהם בנושאים שונים והם אמינים בעיני.
ואם מדובר בנושא מהותי או סכום כספי גבוה לא אסתפק בזה ואברר עוד, אך יהיה בהממלצה שלהם בירור ראשוני מבחינתי.
כעבור שנה

• הוסף לסימניות
אפשר להרחיב יותר על השיטה של הרב וובר? נשמע ממש מענין
למי זה מיועד, איזה גילאים, מה הכיון הכללי של השיטה וכדומה...
תודה!

• הוסף לסימניות
תודה!
מיועד לכל טווח הגילאים : 7-99
הרעיון והקונספט של השיטה הוא לקדם כל אחד ואחד בלימוד הגמרא עד שיגיע למצב שבו הוא יוכל ללמוד גמרא לבד !
ו
זאת ע"י העצמת כישריו האישיים איתם הוא משתמש בעצימות גבוהה יותר, וכך למנף אותו ולקדמו אל הגישמאק והחיות בלימוד הגמ' באופן עצמאי.

• הוסף לסימניות
ג"א מצטרף להנ"ל
כיון שאתה כותב דברי טעם (לרוב עכ"פ ;))
ממילא גם כשאתה מחווה דעה בלי טעם דבריך נשמעים
פששש.... :D :D :D
שכוייח ! איזה פרגונים !
אני ממש מסמיק !:giggle:
(לרוב עכ"פ ;))
מתי זה לא היה דברי טעם :unsure:?
מעניין אותי מתי לא. ברור שלא כולם מסכימים איתי בחלק מהדברים וזה בסדר. כשם פרצופיהם שונים, כך דעותיהם שונות.

• הוסף לסימניות
לא.
מסכימה ממש
(גם עם השמות הספציפיים)
פרוג בסופו של דבר הוא קהילה
ויש לנו הכירות וירטואלית עמוקה מאוד עם חלק מהניקים,היכרות שכוללת יחסי גומלין ויחסי אמון.

ככה עובד עולם הרשתות החברתיות, וכמה שהוא וירטואלי הוא גם אמיתי. יש הרבה מה להרוויח ממנו, ואני אישית נתרמת מאוד מאוד, צריך רק לדעת איך וממה להזהר ולנהוג בחכמה.

• הוסף לסימניות
מיועד לכל טווח הגילאים : 7-99
הרעיון והקונספט של השיטה הוא לקדם כל אחד ואחד בלימוד הגמרא עד שיגיע למצב שבו הוא יוכל ללמוד גמרא לבד !
ו
זאת ע"י העצמת כישריו האישיים איתם הוא משתמש בעצימות גבוהה יותר, וכך למנף אותו ולקדמו אל הגישמאק והחיות בלימוד הגמ' באופן עצמאי.
מצטרף לכל מילה
אני לומד כעת עם תלמיד בשיטה, רק ארבעה שבועות, וקיבלתי משוב מהמלמד שלו בכיתה, שהילד מביע התעניינות בלמידה ובהתנהגות טובה ורצון להצליח ויש לו שיפור יפה בפן הרגשי, מה שפעם היה אדיש וחוסר איכפתיות

• הוסף לסימניות
תמיד השאלה היא תמורה ביחס למחיר
בציבור אצלנו משלמים שכר לימוד אונברסיטאי לפעמים על כל מיני קורסים
ובסוף יוצאים עם תעודה מטעם המרצה או המכון המפוברק שלא שווה שום דבר בחוץ!
(נגיד עברתם לארה"ב או רוצים לעבוד במקום שרוצה השכלה בתחום הספציפי. הנייר שקיבלתם בסוף הקורס שווה את העלות? )
שימו לב אני מדבר על מקומות שנותנים תוכן אמיתי, אבל מכיוון שזה בא מאיש אחד מוצלח ומנוסה ככל שיהיה, זה לא שווה ביחס למחיר. גם אם השיטה עובדת ללומדים זה יקר ביחס לתמורה, אם היו שמים את אותו סכום בבי"ס מקצועי כל שהוא הם היו מקבלים יותר תמורה.
אני מרגיש לפעמים כאילו אומרים אתה חרדי שלא רוצה תואר? אתה מפחד על היראת שמיים שלך? אז בא ננצל אותך....
כתבתי את הדברים באופן כללי אני לא מכיר את הקורס שנכתב עליו לעיל כלל וכלל. אגב כמה הוא עולה? למה זה כזה סוד?

• הוסף לסימניות
בציבור אצלנו משלמים שכר לימוד אונברסיטאי לפעמים על כל מיני קורסים
לא מחווה דעה על זה

אבל כן צריך להבין ששכר לימוד אוניברסיטאי מסובסד מאוד (משלמים פחות משליש מהעלות) על ידי המדינה וממילא לא משקף את העלות האמתית.
(כמובן שאותי כלקוח מה שמעניין הוא מה קיבלתי ולא כמה זה עלה למוסד)

• הוסף לסימניות
לא מחווה דעה על זה

אבל כן צריך להבין ששכר לימוד אוניברסיטאי מסובסד מאוד (משלמים פחות משליש מהעלות) על ידי המדינה וממילא לא משקף את העלות האמתית.
(כמובן שאותי כלקוח מה שמעניין הוא מה קיבלתי ולא כמה זה עלה למוסד)
ההדגשה היא שלי כמובן.
שים לב אתה מדבר על קורסים שעולים שבע עד עשר אלף שקל. יש קורסים בציבור שלנו שעולים גם שלושים.
יש לי עוד מה לכתוב בזה אבל אני מבין שבסך הכללי אנחנו מסכימים לא?

• הוסף לסימניות
תודה!
אתה יכול לעשות חיפוש בפרוג על המילים שיטת הרב וובר
יש פה הרבה מידע
למשל

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין תחום שצריך בו תעודה, כמו הוראה לדוגמה (לא נדבר על טיפול, שלא יקפיץ את הגיזרה:))
שאז מי שמציע תעודה שמוכרת רק על ידו ומשפחתו הקרובה הוא אכן נוכל,
לבין תחום בו אין צורך בתעודה, למשל קורס הקלדה עיוורת, לימודי אנגלית או שיטה ללימוד גמרא
שאם הוא אכן מספק את הידע שהוא מבטיח הרי שאין כאן שקר
(לא מדבר על האלה שמבטיחים הרים וגבעות ומסתבר שאין בקורס שום תוכן)

• הוסף לסימניות
(לא נדבר על טיפול, שלא יקפיץ את הגיזרה:))
אני כן רוצה לשאול על זה
ואני שואל מהבחינה החוקית נטו ולא מההיגיון, האם יש חובה ממטפל שיש לו קליניקה פרטית שיהיה לו תעודה ממקום מוסמך או לא ?
אני לא מתכווין למוסדות ציבוריים כמו קופות חולים ורווחה שדורשים תעודה אקדמאית, אלא בשוק הפרטי
ואני מדבר מבחינה חוקית, כי למשל - רופא גם שיש לו קליניקה פרטית הוא צריך תעודת רופא
חשמלאי נדרש תעודת חשמלאי מוסמך
מה לגבי מטפל ?
ואם יש כזו חובה - איפה זה כתוב ?

• הוסף לסימניות
אני כן רוצה לשאול על זה
ואני שואל מהבחינה החוקית נטו ולא מההיגיון, האם יש חובה ממטפל שיש לו קליניקה פרטית שיהיה לו תעודה ממקום מוסמך או לא ?
אני לא מתכווין למוסדות ציבוריים כמו קופות חולים ורווחה שדורשים תעודה אקדמאית, אלא בשוק הפרטי
ואני מדבר מבחינה חוקית, כי למשל - רופא גם שיש לו קליניקה פרטית הוא צריך תעודת רופא
מה לגבי מטפל ?
למטפל אין חובה כזו בארץ

• הוסף לסימניות
בטוח ??
כלומר שהשאלה מי נחשב למטפל טוב היא כמות המֶרוצים מהטיפול ?
אתה יכול לשאול איפה הוא למד ולשפוט לפי זה

אתה גם יכול לשאול אם יש לו תואר אקדמי, תעודת סמינר, או הסמכה עצמית

אבל בשונה מרופא שאסור לך לומר ''אני רופא מוסמך ע''י מכון פלוני'', כן מותר לך לומר ''אני מטפל מוסמך ע''י מכון פלוני''

• הוסף לסימניות
אני כן רוצה לשאול על זה
מה לגבי מטפל ?
להבדיל מהתואר רופא/פסיכולוג/עו"ס/מדביר שמצריך רישיון
אין הגדרה למטפל (כמו גם מאמן/רפלקסולוג/אינסטלטור וכו')
בפועל הגופים הציבוריים (משרד החינוך, הבריאות) מכירים רק במי שלמד תואר שני טיפולי
אבל אין טענה של התחזות לכל מי שמעטר את עצמו בתואר מטפל

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה