- הוסף לסימניות
מצוין, אני מחכה לעוד כמה לפני שאשלח פרטים וכו'.אני בפנים ...
מצוין, אני מחכה לעוד כמה לפני שאשלח פרטים וכו'.אני בפנים ...
לא שמעתי עליהם...מה עם צוות הצלה? שם כן אפשר בלי צורך להתנדב עם נשים?
צוות זה מד״א לחרדים (דהיינו בלי נשים, אבל דרך מד״א).לא שמעתי עליהם...
אמור להפתח אחרי חנוכה בעזרת ה'נראה ששניהם אינם פעילים כ״כ בפרוג, יש לך אולי טלפון או מייל (שתכתוב ואז תמחק)?
אפשר לעקוב אחרי הפרסומים בקו פרסום קורסי עזרה ראשונה מס': 0796074725
בהצלחה!
זמין לשאלות בשמחה במס' 0527150702 או בהודעות 0533562608
אם יש מישהו שמתעניין בקורס 60 של מד"א, נפרד גברים ברמת גן (מתאים לגילאי 15 ומעלה), יכול לצור קשר במס' הנ"ל
דרך מד"א?אמור להפתח אחרי חנוכה בעזרת ה'
הטלפון של רפי הנ"ל
אם באים עם אישור חיסון של פחות מחודש הם מאפשרים להתחיל קורס, אבל את התעודה מקבלים רק אחרי המנה השניהאני מכיר לפחות 2 שבעיקרון מחפשים, אבל הם מעוניינים רק בהכשרה מטעם מד''א, אם כבר משקיעים את הזמן והכסף שיהיה ל''כולי עלמא''.
בנוסף קחו בחשבון שכדי להתחיל קורס במדא צריך לקבל לפחות מנה ראשונה ושניה של חיסון צהבת B, וזה לפחות חודש בין המנות, ככה שמה שכתבו כאן אחרי חנוכה זה גבולי למי שלא מחוסן
נראה לי שכן, תשאלו אותו..דרך מד"א?
משהו יצא מזה? יש קורס חובשים לגברים שהולך להיפתח?מצוין, אני מחכה לעוד כמה לפני שאשלח פרטים וכו'.
דיברתי עם האחראי על הקורסים של צוות הצלה, הוא אמר לי לדבר איתו שוב השבוע,משהו יצא מזה? יש קורס חובשים לגברים שהולך להיפתח?
אשמח אם תעדכן אותי גםדיברתי עם האחראי על הקורסים של צוות הצלה, הוא אמר לי לדבר איתו שוב השבוע,
אמור להפתח אחד בבית שמש בקרוב, ובירושלים גם כן די בקרוב, אבל,
יקח יותר זמן מבית שמש. אני אדע יותר פרטים בהמשך השבוע אחרי
שאדבר איתו שוב.
בעז"ה אני אעדכן אם יהיו התפתחויות חדשות.
צור איתי קשר באישי a0542447189 @ gmail.comהוא דחה אותי כל שבוע עד שהתייאשתי,
אם אתה רוצה, אוכל לשלוח לך את המספר שלו בפרטי.
אם יצא משהו תעדכנו כאןצור איתי קשר באישי a0542447189 @ gmail.com
יש לצוות הצלה קורס חובשים?אז ככה בצוות הצלה זה בלי נשים בכלל ואסור לעשות שם משמרות עם נשים! מי ששומעים שעשה כזה דבר
עף משם על טיל וזה רק נשואים אין רווקים! במד"א תוכלו לבקש לארגן קורס מע"ר 60 ותוכלו אח"כ להשלים לחובש !
יש לדברים האלה תמיד ביקוש! תחכה לבין הזמנים או משהו כזה ומד"א יסכימו אין להם בעיה לעשות לך קבוצה בהפרדה
אבל גם באיחוד הצלה הם נותנים לעשות קורסים בתשלום אם תרגן קבוצה הכסף יענה את הכל!
בהצלחה! @יונתו א
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים