דרוש מידע קורס חובשים לגברים בלבד.

• הוסף לסימניות
עדכון חשוב:
דיברתי עם האחראי על הקורסים של ״צוות הצלה״ והוא אמר
לי שהוא כרגע באמצע לארגן קורס באיזור ירושלים בית שמש.
אלו שמעוניינים, שיכתבו כאן, אולי כך יהיה יותר מהר.

• הוסף לסימניות
נראה ששניהם אינם פעילים כ״כ בפרוג, יש לך אולי טלפון או מייל (שתכתוב ואז תמחק)?
אמור להפתח אחרי חנוכה בעזרת ה'
הטלפון של רפי הנ"ל
אפשר לעקוב אחרי הפרסומים בקו פרסום קורסי עזרה ראשונה מס': 0796074725
בהצלחה!
זמין לשאלות בשמחה במס' 0527150702 או בהודעות 0533562608

אם יש מישהו שמתעניין בקורס 60 של מד"א, נפרד גברים ברמת גן (מתאים לגילאי 15 ומעלה), יכול לצור קשר במס' הנ"ל

• הוסף לסימניות
אני מכיר לפחות 2 שבעיקרון מחפשים, אבל הם מעוניינים רק בהכשרה מטעם מד''א, אם כבר משקיעים את הזמן והכסף שיהיה ל''כולי עלמא''.
בנוסף קחו בחשבון שכדי להתחיל קורס במדא צריך לקבל לפחות מנה ראשונה ושניה של חיסון צהבת B, וזה לפחות חודש בין המנות, ככה שמה שכתבו כאן אחרי חנוכה זה גבולי למי שלא מחוסן

• הוסף לסימניות
אני מכיר לפחות 2 שבעיקרון מחפשים, אבל הם מעוניינים רק בהכשרה מטעם מד''א, אם כבר משקיעים את הזמן והכסף שיהיה ל''כולי עלמא''.
בנוסף קחו בחשבון שכדי להתחיל קורס במדא צריך לקבל לפחות מנה ראשונה ושניה של חיסון צהבת B, וזה לפחות חודש בין המנות, ככה שמה שכתבו כאן אחרי חנוכה זה גבולי למי שלא מחוסן
אם באים עם אישור חיסון של פחות מחודש הם מאפשרים להתחיל קורס, אבל את התעודה מקבלים רק אחרי המנה השניה
ויש כאלה שכבר מחוסנים..
נראה לי שכן, תשאלו אותו..

• הוסף לסימניות
משהו יצא מזה? יש קורס חובשים לגברים שהולך להיפתח?
דיברתי עם האחראי על הקורסים של צוות הצלה, הוא אמר לי לדבר איתו שוב השבוע,
אמור להפתח אחד בבית שמש בקרוב, ובירושלים גם כן די בקרוב, אבל,
יקח יותר זמן מבית שמש. אני אדע יותר פרטים בהמשך השבוע אחרי
שאדבר איתו שוב.
בעז"ה אני אעדכן אם יהיו התפתחויות חדשות.

• הוסף לסימניות
דיברתי עם האחראי על הקורסים של צוות הצלה, הוא אמר לי לדבר איתו שוב השבוע,
אמור להפתח אחד בבית שמש בקרוב, ובירושלים גם כן די בקרוב, אבל,
יקח יותר זמן מבית שמש. אני אדע יותר פרטים בהמשך השבוע אחרי
שאדבר איתו שוב.
בעז"ה אני אעדכן אם יהיו התפתחויות חדשות.
אשמח אם תעדכן אותי גם

• הוסף לסימניות
לא לשכוח אותי ...תודה

• הוסף לסימניות
אני גם מחפש כבר הרבה זמן אבל אני רוצה דווקא במד"א
ואני כן חושב שאם נתאמץ נצליח לעשות קבוצה.

• הוסף לסימניות
אז ככה בצוות הצלה זה בלי נשים בכלל ואסור לעשות שם משמרות עם נשים! מי ששומעים שעשה כזה דבר
עף משם על טיל וזה רק נשואים אין רווקים! במד"א תוכלו לבקש לארגן קורס מע"ר 60 ותוכלו אח"כ להשלים לחובש !
יש לדברים האלה תמיד ביקוש! תחכה לבין הזמנים או משהו כזה ומד"א יסכימו אין להם בעיה לעשות לך קבוצה בהפרדה
אבל גם באיחוד הצלה הם נותנים לעשות קורסים בתשלום אם תרגן קבוצה הכסף יענה את הכל!
בהצלחה! @יונתו א

• הוסף לסימניות
אז ככה בצוות הצלה זה בלי נשים בכלל ואסור לעשות שם משמרות עם נשים! מי ששומעים שעשה כזה דבר
עף משם על טיל וזה רק נשואים אין רווקים! במד"א תוכלו לבקש לארגן קורס מע"ר 60 ותוכלו אח"כ להשלים לחובש !
יש לדברים האלה תמיד ביקוש! תחכה לבין הזמנים או משהו כזה ומד"א יסכימו אין להם בעיה לעשות לך קבוצה בהפרדה
אבל גם באיחוד הצלה הם נותנים לעשות קורסים בתשלום אם תרגן קבוצה הכסף יענה את הכל!
בהצלחה! @יונתו א
יש לצוות הצלה קורס חובשים?
ואני לא יודע על איזה ביקוש אתה מדבר, אני מכיר כאלה שמחפשים תקופה ארוכה מאוד וגם הפירסומים שהיו בסוף לא נפתחה קבוצה מחוסר ביקוש (אולי בגלל שלא פירסמו בעלונים שכונתיים וכד' אלא רק ברשת).
אני מדבר על ירושלים, ועל קורס בבין הזמנים או פעמיים בשבוע אחה''צ.
באיחוד יש יותר היצע, אבל אלו שאני מכיר מעונינים דווקא של מד''א

• הוסף לסימניות
כן צוות הצלה עושים בקרוב קורסים חדשים באיזור ירושלים אבל יש רשימה וצריך לדבר עם אנשים שם להיכנס לרשימה
זה נקרא מותג ולכן לוקח זמן עד שמתייחסים לכל אחד
דרך אגב הכי קל זה לעשות כמו שאמרתי קורס מער 60 ולהשלים לחובש יש יחסית הרבה קורסים כאלה עכשיו מתחיל
באיזור מודיעין ואפשר עדיין להרשם כך נראה לי 0796074725 בקו הזה מפרסמים קורסים
ואם תחכה בסבלנות תראה שיש לך חבר'ה שרוצים!
לוקח קצת זמן .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת