כללי קורס יהדות לסטודנטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;453147:
קצת מצחיק אותי תגובה כזו...
מזכיר לי שבתור ילד התחלתי לשחק בפוטושופ, הייתי חייב לכל מלל לעשות הבלטה וכו'... שזה לא יהיה כמו 'וורד'...

לקח לי זמן להיגמל ולהבין שהמשחק הוא הרבה יותר מורכב, צורניות, צבעים, טיפוגרפיה...
ואכן, את זה מעצב מוכשר יכול לעשות גם בוורד.

ולאלי - בקשר לזה שזו גירסא אינטרנטית, עדיין הצבעים לטעמי זרחניים מידי, ונראים קצת כ'פאשלה', ולא כצבעי מסך מדהימים, שלא ניתן להשיגם בדפוס..

ממש לא התכוונתי לומר שעיצוב טוב זה עיצוב שיש בו הרבה פילטרים וכד'
דיברתי על העיצוב הזה ספיציפי שהוא לא נראה משו, זה הכל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;453234:
אתה תסלח לי אם אני לא ממש מתרשם מההערה שלך? :)

(אני נקבה;))
אוקי,
למדתי לפעם הבאה שא"א לתת לך הערות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;453269:
(אני נקבה;))
אוקי,
למדתי לפעם הבאה שא"א לתת לך הערות

מאיפה למדת את זה?
אדרבא ונהפוכו. להפך בדיוק.

מכיוון שאני בטוח בעצמי לחלוטין, אין לי בעיה לשמוע כל חוות דעת על מעשיי; אני אבחר אם לקבל אותה או לא.
כך שדווקא לי אפשר לומר את האמת לאמיתה; למישהו שלוקח דברים קשה אי אפשר.

שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;453378:
מאיפה למדת את זה?
אדרבא ונהפוכו. להפך בדיוק.

מכיוון שאני בטוח בעצמי לחלוטין, אין לי בעיה לשמוע כל חוות דעת על מעשיי; אני אבחר אם לקבל אותה או לא.
כך שדווקא לי אפשר לומר את האמת לאמיתה; למישהו שלוקח דברים קשה אי אפשר.

שיהיה בהצלחה.
סליחה שאני מתערבת...
אבל אם לא הייתה לך בעיה לקבל את הביקורת לא היית בוחר להודיע שלא קיבלת אותה...

• הוסף לסימניות
זה מאוד חביב.
דווקא הצבעים העזים, והכל כך שונים מושכים בצורה בלתי רגילה.
חוצמזה, שאם אני מבינה נכון(תקנו אותי אם לא,) זה מיועד לציבור לא דתי?
אם כן, זה רק מוסיף שהצבעים אכן מתאימים- צעירים,צועקים, קורצים,בולטים בתוך כל השאר...
עבודה יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
אני המום מהתגובות פה!

איזה התקפה למודעה מקסימה!

הצבעים משתלבים ממש מעולה! (כולם על סגנון צבע מאוד ספיציפי ומאוד משתלב.)
הצבע הזרחני שממש מושך ובולט נראה אחרת בכל מסך ויש כאלה שמבליעים את הטקסטורה של הדף המקומט מאחור (אני נמצא ליד כמה מחשבים במשך היום ובמחשב עכשיו הוא באמת קצת פחות יפה.)

ותרשו לי להעיר שנכון הוא לא קיבל את הביקורת לא בגלל שהוא לא רוצה לקבל ביקורת אלא שכ"כ מאמין במה שעשה ולדעתו היא לא ביקורת שזקוקה לשינוי.

• הוסף לסימניות
מיצג, השתמשת בדרך ביטוי לא מקובלת בפורום הפוליטיקלי קורקט הזה;
אז במקום לענות במתקפה קשה (ותאמיני שאני יודע איך לעשות את זה כואב), עניתי בחיוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;453516:
אז במקום לענות במתקפה קשה (ותאמיני שאני יודע איך לעשות את זה כואב), עניתי בחיוך.
וואלה, סחיטה באיומים.
כולה מישהו לא אהב משהו שהתאהבת בו קשות בעיקר על רקע משך הזמן שלקח להכין אותו. עוד מגיע לך עודף כי נפגעת קלות ולא מאוד מאוד?
חדש לי הסוג הזה של בני האדם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;453516:

ממש מודה שלא הכאבת לי;)
אני במקומך הייתי אומרת תודה לאחד שנתן לי את חוות דעתו וזהו,גם אם היא ממש לא נראת לי,
לא נראה לך שזה נכון, אל תשנה כלום ואל תתיחס (תלמד להבא)

חבל שעשית עסק מזה:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;453411:
אני המום מהתגובות פה!

איזה התקפה למודעה מקסימה!

הצבעים משתלבים ממש מעולה! (כולם על סגנון צבע מאוד ספיציפי ומאוד משתלב.)
הצבע הזרחני שממש מושך ובולט נראה אחרת בכל מסך ויש כאלה שמבליעים את הטקסטורה של הדף המקומט מאחור (אני נמצא ליד כמה מחשבים במשך היום ובמחשב עכשיו הוא באמת קצת פחות יפה.)

ותרשו לי להעיר שנכון הוא לא קיבל את הביקורת לא בגלל שהוא לא רוצה לקבל ביקורת אלא שכ"כ מאמין במה שעשה ולדעתו היא לא ביקורת שזקוקה לשינוי.

לא אמרתי לו לשנות, בסה"כ אמרתי את חוות דעתי ועכשיו בחירתו אם להתיחס לזה ולשנות או לא

• הוסף לסימניות
עקרונית אחי זה סבבה,

אבל הגופן ריבועי מידי- משדר מרובעות בכללי בתוספת כמובן של כל הקוים המקבילים,
והירוק הזרחני הזה אף פעם לא יוצא כמו שאתה רוצה בהדפסה ככה שלא היתי לוקח סיכונים :)

• הוסף לסימניות
טוב, לסיכום הדיון הדבילי נציין שעשרת ימי תשובה הם לא הזמן.
תודה רבה לכולם והרבה הצלחה.

ורק להיזהר לא להדליק פה אנשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;453745:
טוב, לסיכום הדיון הדבילי נציין שעשרת ימי תשובה הם לא הזמן.
תודה רבה לכולם והרבה הצלחה.

ורק להיזהר לא להדליק פה אנשים.
לא רק בעשרת ימי תשובה...

מצטערת
אולי הייתי צריכה להגיד שזה יפה ומדהים וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;453747:
אולי הייתי צריכה להגיד שזה יפה ומדהים וזהו.

ממש לא.
זו אחת הסיבות שאני בקושי נכנס לפורום. השעמום הדביק של השמאלץ הנוטף.

אבל יש להיזהר בהתבטאות לאנשים שלא מכירים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שתקתי שתקתי ובסוף החלטתי לשאול שאלת תם: אם אתה בטוח שזה מעולה בשביל מה אתה מעלה את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;453851:
שתקתי שתקתי ובסוף החלטתי לשאול שאלת תם: אם אתה בטוח שזה מעולה בשביל מה אתה מעלה את זה?

לשמוע מה אנשים אחרים חושבים על זה.

• הוסף לסימניות
אלי, אלי, אלי... מה יהיה הסוף
נתחיל בהערות/הארות
במבט ראשוני..פשוט מידי במבט בוחן מבנה נכון וטיפוגרפיה מעולה.
בקורס לטיפוג' בשלב א' הייתי מראה כזאת מודעה(ואני מתכוון שראיתי כרזות טיפוגרפיות שלך מדהימות וזאת למרות פשטותה הנפלאה לא מתקרבת לאחרות!!!)
בכל זאת הייתי מנסה 2 אפשרויות
א. לחזור לסגנון הקלישאי עם אימג' טוב והתיפייפות
ב. לעשות טיפוגרפיה כמו בכרזה שיש לך בתיק עבודות
בכל זאת הציבור צריך "אקשן" או יופי, הוא לא מבין פשטות!!!!

ודבר אחרון ידידי, תנסה להיות עדין בתגובות שלך כי לא כולם יכולים לקבל הערות עוקצניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת