- הוסף לסימניות
אני מעדיף לא להרחיב
כי אם צריך טיפול הם גרועים מאוד. מנסיון של הרבה רופאים שם הם פשוט לא מתייחסים למטופל בכלל לא אכפת להם מאורח החיים הדתי והם מאוד מזלזלים במטופלים...
אני מעדיף לא להרחיב
אני מעדיף לא להרחיב
כי אם צריך טיפול הם גרועים מאוד. מנסיון של הרבה רופאים שם הם פשוט לא מתייחסים למטופל בכלל לא אכפת להם מאורח החיים הדתי והם מאוד מזלזלים במטופלים...
תודה.שיהיה רפואה שלימה לכולם ולא תצטרכו
ואני לא מדבר על רופא אחד
ומי שרוצה שיהיה לו בהצלחה באמת!!!ומי שרוצה שילך ושיהיה לו בהצלחה רק שלא יתלונן אחרי שהוא ראה את זה...
עוד דוגמא לקושי בזכרון לטווח הקצר ששמתי לב אליה ולא יעזור לי "אסטרטגיות" איך לשפר תפקוד (כמו שהציעו פה- לעשות תזכורות וכו')
אכלתי משהו- ואני לא זוכר האם ברכתי ברכה אחרונה או לא-דקה אחרי שסיימתי לאכול...
(מבחינה הלכתית - ספק ברכות להקל- ואין צורך לברך...- אבל לא זה האישו...)
אולי אפשר לתת עוד עצה. מה שאמרו ע"פ החתם סופר לכוון יותר בברכות ככה יש פחות סיכוי לשכוחעוד דוגמא לקושי בזכרון לטווח הקצר ששמתי לב אליה ולא יעזור לי "אסטרטגיות" איך לשפר תפקוד (כמו שהציעו פה- לעשות תזכורות וכו')
אכלתי משהו- ואני לא זוכר האם ברכתי ברכה אחרונה או לא-דקה אחרי שסיימתי לאכול...
(מבחינה הלכתית - ספק ברכות להקל- ואין צורך לברך...- אבל לא זה האישו...)
מדובר על אכילה מחוץ לארוחה, כמו תפוח לנשנוש...למה לא יעזרו?
יכול לשים לידך ברכון בהתחלת הסעודה ולסלק אותו מההשולחן עם המילה האחרונה של הברכה
יכול להעביר את השעון ליד ימין בתחילת הארוחה, ולהחזיר לשמאל בסוף הברכה.
יכול לעשות לעצמך הערה/תזכורת בטלפון, ולבטל אותה מיד בסיום הברכה.
משותף לכל אלו הם 2:
התארגנות לפני תחילת הארוחה
נקקיטת פעולה מיד בסיום הברכה, בלי לחכות לדקה של אחרי.
תודה רבה!אולי אפשר לתת עוד עצה. מה שאמרו ע"פ החתם סופר לכוון יותר בברכות ככה יש פחות סיכוי לשכוח
כמו שמכוונים מה אוכלים ואז חלק זוכרים יותר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים