מידע שימושי קו "כל החדשות" להתפטר מהם אחת ולתמיד - נמאס נמאס !!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מה שהכי מכעיס,
יש לך קו, חוסמים לך אותו לקומה הכשרה? בסדר,
תצנתק לכולם (ברעיון) פעם אחת,
כעת יש אלפים שלא מעניין אותם הקו הזה בגרוש, (ויש כאלה שבכלל לא מתאים לרוחניות שלהם וזה מכשיל אותם, נו מילא עוד עבירה בדרך)
תנו לנו את האפשרות להתנתק מהקו הזה,
תנו לנו את האפשרות להסיר את המספר מרשימת הצינתוק,
אלה שלא מסירים את עצמם מבחינתי תצנתקו להם כל יום 101 פעמים.
זה באמת באמת מטריד אותי.
קצת רחמנות???
גזל זמן?????

• הוסף לסימניות
לאחר שהתקשרתי לימות המשיח ודרשתי שינתקו אותי,
אפשר לומר שהצינתוקים פחתו משמעותית, בכ-80%.
ואגב קיבלתי את המידע הזה מכאן, וזה המקום לומר תודה למי שכתב את זה.

• הוסף לסימניות
עצבים.
היום חיכיתי לשיחה חשובה ממש.
שיחה נכנסת מאפס חמש...
חיכיתי כמה שניות ע"מ לבדוק שזה לא צינתוק.
המשיך לצלצל.
עניתי בלב דופק.
טוב. לא צריך להמשיך, נכון???

• הוסף לסימניות
למישהו כאן יש מושג מי מנהל את הקו הזה?
איך אפשר להגיע אליו מייל או משהו?

• הוסף לסימניות
וואו איזה קטע בדיוק היום חשבתי על זה שאני צריכה לפתוח אשכול לנושא הזה ושחייבים לעשות לזה סוף!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה פשוט חוצפה שאין כדוגמתה
וישנם קווים שברוב חוצפתם מצלתקים כמה פעמים
עכשיו אתם יושבים ומחכים לשיחה חשובה. בדיוק נכנסת שיחה אחרת ואתם עונים מהר כי אם ימשיך לצלצל השיחה החשובה לא תוכל להיכנס. ואם תדחה אז המתקשר הנ"ל אולי יצלצל שוב.
ותוכ"ד שיחה איתו יש לך צילטוק. עוצרים ואמרים. רגע יש לי שיחה חשובה.
חוזרים לקו ואופס... זה היה סתם צילתוק.

פעם אחרת אתם יושבים בפגישה חשובה.
הטלפון מצלצל כמה פעמים ואתם דוחים אוטומטי
עכשיו לא נעים למשתתפי הפגישה שהנייד שלך מצלצל הכי הרבה.
בסוף אתם רואים שהיה איזה 3 שיחות מ07 משהו... וכולם צילתוקים.

פעם אחרת אתם קונים קו חדש ולא מספרים לאף אחד את המספר חוץ מהבית ושניים מהעבודה. אתם לא מעבירים לשקט כי אין מה...
אחרי 3 ימים בדיוק באמצע התפילה הוא מצלטק לך.
רגע, למי המספר ידוע? ומי שכן, יודעים לא להתקשר בשעה הזאת...
אה, צילטוק.

פעם אחרת אתם באמצע לחייג למישהו או לרשום מספר. אופס... הטלפון מצלצל זה מחק לכם הכל.
טוב מי התקשר? אה... צילטוק.

רק לדון אותם לכף זכות

• הוסף לסימניות
ומה עם "שיעורי הרב" רוזנבלום שליט"א
נמאס כבר לקבל מהם כל שני וחמישי צנתוק, ומה שהכי מעצבן שאין שם אפשרות להסיר מרשימת הצנתוקים וגם לא השארת הודעה:mad::mad::mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
ומה עם "שיעורי הרב" רוזנבלום שליט"א
נמאס כבר לקבל מהם כל שני וחמישי צנתוק, ומה שהכי מעצבן שאין שם אפשרות להסיר מרשימת הצנתוקים וגם לא השארת הודעה:mad::mad::mad::mad::mad:
הם פשוט חופרים באופן שלא ניתן לתאר צריך להתארגן ולהגיש נגדם תביעה ייצוגית אני חוזר צינתוק אסור על פי חוק עצמם ומנצלים את התמימות שלנו שלא נלך לתבוע

• הוסף לסימניות
המכירה השכונתית גם מצנתקת בלי אפשרות הסרה. נרשמתי פעם אחת כדי להבין מה המחירים שם, מאז אני מקבל שנים את הצינתוקים שלהם בלי שקניתי שם מעולם. בהגדרות אפשר להסיר אבל אין לזה שום משמעות.
הם ממש לארז'ים בכמות הצינתוקים, אחד על פתיחת המכירה, אחד כשהיא עומדת להיסגר ועוד כמה כשלאור הביקוש הרב האריכו את זמן המכירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה