מאיר יהודה
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
הכל כסף שםתדעו שצריך להכיר טובה לוועדת הרבנים הם חוסמים בגדול כל קו שמצנתק יותר מידי ללא קשר לתכני הקו הם עושים את זה כשירות לציבור הנאנק מהצינתוקים
הכל כסף שםתדעו שצריך להכיר טובה לוועדת הרבנים הם חוסמים בגדול כל קו שמצנתק יותר מידי ללא קשר לתכני הקו הם עושים את זה כשירות לציבור הנאנק מהצינתוקים
איפה לא? גם טלית עולה כסף גם תפילין וגם ספר תורה וגם מוצר עם הכשר.........הכל כסף שם
ברור קיבלתי היום 6 צינתוקים ממספרי בזק שונים
עד שעברתי לגור בעיר מרכזית, בכל פעם שעבר אמבולנס אמרתי פרק תהילים...אני כבר הפסקתי לספור,
כמו שכתבתי - אני מתעלם - זה כמו סירנה של אמבולנס שעוברת שתי רחובות ליד
הכי טוב זה לשלוח לו התראה לפני, אני פשוט לא יודע איך מגיעים למנהל הקו הזה...אם תובעים, אני אתכם...
ומחר הם יתקשרו ממספר אחר...תוסיף את זה לרשימת דחיה (רשימה שחורה) בפלאפון
הם פשוט חופרים באופן שלא ניתן לתאר צריך להתארגן ולהגיש נגדם תביעה ייצוגית אני חוזר צינתוק אסור על פי חוק עצמם ומנצלים את התמימות שלנו שלא נלך לתבועומה עם "שיעורי הרב" רוזנבלום שליט"א
נמאס כבר לקבל מהם כל שני וחמישי צנתוק, ומה שהכי מעצבן שאין שם אפשרות להסיר מרשימת הצנתוקים וגם לא השארת הודעה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים