- הוסף לסימניות
הייתי אתמול בהשומר - מדגם שרציתי לא היה...כ"כ נגמרו מידות?!
בד"כ יש להם כמויות, מוזר
היום בעזרא - לקחתי את האחרון
וחברה שרצתה את אותה המידה - השיגה בסוף ברבי עקיבא
הזוי שכבר נגמר - אך זו המציאות!!!!
הייתי אתמול בהשומר - מדגם שרציתי לא היה...כ"כ נגמרו מידות?!
בד"כ יש להם כמויות, מוזר
לדעתי בגדי הקיץ אמורים לבוא בין פורים לפסח!!!
גם עכשיו זה בית משוגעים - אבל של פורים...לדעתי עדיף לגמור עם הקניות לפני פורים ואח"כ לנקות..
ולא להסתובב ברחובות שנראים כמו בית משוגעים
גם עכשיו זה בית משוגעים - אבל של פורים...
אבל בעקרון אני מסכימה איתך - רק חבל שהחנויות לא מביאות את הקולקציה המלאה...
כל שנה אני מגיעה מוקדם ויש כמה פריטים של קיץ, בקצת מידות,
ובכל חנות אומרים לך: יגיע אחרי פורים, יגיע שבוע הבא, כל שבוע מגיע עוד וכו'...![]()
גלורי שלחו לי מייל שהקטלוג לא מוכן עדייןלאף אחת אין של גלורי?
טיפ טופ?
בלו וויב?
משום מה ההורדה נכשלתהרגע קיבלתי את הקטלוג של מוקה
מקסים לטעמי
מעלה לרווחת אלו שאוחזות כבר בפסח...
ירד לי עכשיו.משום מה ההורדה נכשלת
מהמם!הרגע קיבלתי את הקטלוג של מוקה
מקסים לטעמי
מעלה לרווחת אלו שאוחזות כבר בפסח...
מהמם!
נחמדים והמחירים הוגניםאין על הבגדים של מוקא שווים כול שקל!
גם אני התאכזבתינחמדים והמחירים הוגנים
אבל לא ראיתי שם משהו שמתאים לחג
(על רובם התלבטתי אם שבת או יום חול - אולי חול המועד כזה...)
נחמדים והמחירים הוגנים
אבל לא ראיתי שם משהו שמתאים לחג
(על רובם התלבטתי אם שבת או יום חול - אולי חול המועד כזה...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים