דרוש מידע קטלוג בגדי קיץ 2019

מצב
הנושא נעול.
כ"כ נגמרו מידות?!
בד"כ יש להם כמויות, מוזר
הייתי אתמול בהשומר - מדגם שרציתי לא היה...
היום בעזרא - לקחתי את האחרון
וחברה שרצתה את אותה המידה - השיגה בסוף ברבי עקיבא
הזוי שכבר נגמר - אך זו המציאות!!!!

ואני שהראש שלי במשלוחי מנות והתחפושות....
לא ישאר לי כלום אחרי פורים!!

לדעתי עדיף לגמור עם הקניות לפני פורים ואח"כ לנקות..
ולא להסתובב ברחובות שנראים כמו בית משוגעים
גם עכשיו זה בית משוגעים - אבל של פורים... ;)
אבל בעקרון אני מסכימה איתך - רק חבל שהחנויות לא מביאות את הקולקציה המלאה...
כל שנה אני מגיעה מוקדם ויש כמה פריטים של קיץ, בקצת מידות,
ובכל חנות אומרים לך: יגיע אחרי פורים, יגיע שבוע הבא, כל שבוע מגיע עוד וכו'...:confused:

בקידישיק ומלאנז' זה תמיד כך. נגמרות מידות מהר ואחרי תקופה מתמלא, בסוף עונה אפשר למצא כל מה שרוצים. סימן שזה קיים.
אולי זה פסיכולוגי לעודד את האנשים לבא ולהחליט מהר.
מה שהכי מתסכל זה שבנקסט נגמרות מידות! אני עוד לא בראש לקנות קיץ, וגם זה לא חנות שאני אומרת נצא לפני הלחץ, אבל העובדה שאנשים מתנפלים על הסחורה מחיבת אותי לקנות לפני שיש לי חשק.. מרגיז!

גם עכשיו זה בית משוגעים - אבל של פורים... ;)
אבל בעקרון אני מסכימה איתך - רק חבל שהחנויות לא מביאות את הקולקציה המלאה...
כל שנה אני מגיעה מוקדם ויש כמה פריטים של קיץ, בקצת מידות,
ובכל חנות אומרים לך: יגיע אחרי פורים, יגיע שבוע הבא, כל שבוע מגיע עוד וכו'...:confused:

נכון!
ובפרט שאני לא בני ברקית או ירושלמית, אז מבחינתי זה קריעת ים סוף לצאת ליום קניות
ולא עוזר לי שהסחורה תגיע עוד יומיים אחרי שהשקעתי ובאתי.

לאף אחת אין של גלורי?
טיפ טופ?
בלו וויב?

תעלו את הקטלוג של גלורי, בקשה!

אין על הבגדים של מוקא שווים כול שקל!
נחמדים והמחירים הוגנים
אבל לא ראיתי שם משהו שמתאים לחג
(על רובם התלבטתי אם שבת או יום חול - אולי חול המועד כזה...)

נחמדים והמחירים הוגנים
אבל לא ראיתי שם משהו שמתאים לחג
(על רובם התלבטתי אם שבת או יום חול - אולי חול המועד כזה...)

אני לא מאלו שמלבישות שמלות תחרה ומלמלות ביום חול :)

ויש כאן כמה דגמים בהחלט שבתיים - נכון לא מסוג המלמלות הנפוח והחגיגי מאוד לא יתאים לחתונות אבל מתאים לי בול לשבתות הקיץ הארוכות והחמות!

שנה שעברה קניתי 2 שמלות שלה לבנות והבנות חרשו עליהן!!
כל העונה רק אותן רצו ללבוש- נעימות קלילות יושבות טוב על הגוף.

ונשארו כמו חדשות! כבס ולבש.

הסגנון יותר קלאסי וקליל יותר ארופאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה