דרוש מידע קטלוג בגדי קיץ 2019

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
פתחתי את הקטלוג של KIDS MODE ונדהמתי:
יש באמת אנשים שמשלמים בין 170 ל 250 לחולצה בודדת של ילד,
ובין 230 ל 450 לשמלה...
שלא לדבר על ג'קטים...
הבגדים יפים ונחמדים, אבל לא הייתי מעלה על קצה דעתי את המחירים :eek:

הרבה מהבגדים כבר אין מידות
אל דאגה

• הוסף לסימניות
רוצים לדעת למה?
כי מאד מאד קשה לצלם ילדים. זו עבודת פרך ממש!
זה אומר אינסוף הכנות, ובמקום עצמו עבודה פיזית קשה של כמה שעות טובות, ולצפות שהילדים ישתפו פעולה ויהיו נינוחים מחייכים ושמחים בתמונות.. :)

לעומת זאת לתת לחברה כלשהי בחו"ל שעושה את זה הרבה יותר קל ונח.
אז לפעמים החברה מפספסת כל מיני דברים.. כמו למשל כיפות /ברך שרואים וכו', ואני מבינה את זה. גם אנחנו תוך כדי צילומים לא תמיד שמנו לב לכל פיפס, ולדברים מסוימים שמים לב רק אחר כך.

מזכירה - היום בעז"ה מכירה מיוחדת באלעד, שווה לבוא מרחוק!! ואני לא סתם אומרת את זה :)
בהמשך השבוע מכירות באשדוד, בני ברק ומודיעין עילית. פרטים אצלי / במקומונים.

• הוסף לסימניות
לבלו וייב יש קולקציה ממש יפה
יש למישהי קטלוג?

• הוסף לסימניות
הייתי עכשיו בקידישיק
אמרו שהקטלוג עדיין בצילומים
מלא מידות כבר נגמרו
סחורה חדשה תגיע רק אחרי פורים
ולא ידוע אם זה יהיה רק חידוש מלאי המידות או דגמים חדשים

• הוסף לסימניות
מזכירה - היום בעז"ה מכירה מיוחדת באלעד, שווה לבוא מרחוק!! ואני לא סתם אומרת את זה :)
בהמשך השבוע מכירות באשדוד, בני ברק ומודיעין עילית. פרטים אצלי / במקומונים.
נכנסתי לאתר להתרשמות, האם מידה 20 מתאימה לילדה - נערה בגובה 1.62ס"מ?

• הוסף לסימניות
למה אני לא רואה הרב קישורים לקטלוגים?

• הוסף לסימניות
הייתי עכשיו בקידישיק
אמרו שהקטלוג עדיין בצילומים
מלא מידות כבר נגמרו
סחורה חדשה תגיע רק אחרי פורים
ולא ידוע אם זה יהיה רק חידוש מלאי המידות או דגמים חדשים

כ"כ נגמרו מידות?!
בד"כ יש להם כמויות, מוזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה