פתחתי את הקטלוג של KIDS MODE ונדהמתי:
יש באמת אנשים שמשלמים בין 170 ל 250 לחולצה בודדת של ילד,
ובין 230 ל 450 לשמלה...
שלא לדבר על ג'קטים...
הבגדים יפים ונחמדים, אבל לא הייתי מעלה על קצה דעתי את המחירים![]()
היה כתוב בעיתון לקבל קטלוג לשלוח מייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>קטלוג של "גלורי" כבר יש?
העונות מגיעות לפי הלועזי ובשנה מעוברת זה מאוד מצוי שאנחנו עוד לפני פורים והלועזי מוקדם הרבה יותרלדעתי בגדי הקיץ אמורים לבוא בין פורים לפסח!!!
אפשרקישור?מלאננז' עדכנו את האתר, חלקית
כמו שאמרתי...סחורה חדשה תגיע רק אחרי פורים
נכנסתי לאתר להתרשמות, האם מידה 20 מתאימה לילדה - נערה בגובה 1.62ס"מ?מזכירה - היום בעז"ה מכירה מיוחדת באלעד, שווה לבוא מרחוק!! ואני לא סתם אומרת את זה
בהמשך השבוע מכירות באשדוד, בני ברק ומודיעין עילית. פרטים אצלי / במקומונים.
הייתי עכשיו בקידישיק
אמרו שהקטלוג עדיין בצילומים
מלא מידות כבר נגמרו
סחורה חדשה תגיע רק אחרי פורים
ולא ידוע אם זה יהיה רק חידוש מלאי המידות או דגמים חדשים
אחת המוכרות אמרה לי שמלכתחילה לא הביאו את כל המידות.כ"כ נגמרו מידות?!
בד"כ יש להם כמויות, מוזר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים