כללי קטלוג פונטביט 2012

• פותח הנושא קופירייט
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;658190:
יש לך פרספקטיבה מעניינת על המושג שמחה :)
שמחתי להרחיב לך את הראיה הפרספקטיבית :rolleyes:

• הוסף לסימניות
יש ויש דוקא אני חושבת שזה רענון מוצלח לפונטים של השנתיים האחרונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;658089:
אני בטוח שכשמישהו יעלה חוו"ד לעבודה שמכילה את הגופנים

סיפולוקס לע הארי שמעון ועוד...

כולם יגידו להחליף גופן

לדעתי כמו שכל העולם של העיצוב מתקדם וכל הזמן מתחדשים
ככה הטיפוגרפיה צריכה להיון ולא לחזור אחורה בזמן

אני מקווה שאצליח לגרד משם לפחות 2 גופנים

לדעתי אתה לא רואה את כל התמונה...
כמו שיש היום חזרה בסגנון העיצוב לעיצוב רטרו ווינטאג' (בגדים, עיצוב פנים, עיצוב מוצר וכו') כך גם בפונטים זה יתפוס, במיוחד שיש לרובם אמירה מיוחדת.

אני די בטוחה שאשתמש בחלק ניכר מאוד של הפונטים במודעות ואף אחד לא יגיד לי להחליף פונט :)

ואגב, הפונט הכי פחות מוצלח לדעתי הוא שמעון שלא הבנתי מה התלהבו ממנו ומה שמח בו...

• הוסף לסימניות
אני חושב שבחירת פונטיים צריכה להיות בעיקר על פונטיים שימושים ולא משוגעים,
אני לא רואה סיבה לרכוש השנה,היחידים פה שאולי שימושיים זה אוריה וטבעית שאר הפונטיים הם חיקויים של הקודמים (או ע"י הטיפוגרפים החדשים של פונטביט)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

פונטביט השיקו את הקטלוג של שנת 2026

כל שנה מחדש נראה לאנשים שזהו פונטביט סיימו,
והשנה באמת :confused:

אין חידושים.
החידוש היחיד, אולי האות צ' של פונט מאנצ׳יז.
פונט 'בוסטר' אולי סבבה, ובעיקר האנגלית שלו.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה