דרוש מידע קטעי הסרטות ממעמדי "דרשו"

• הוסף לסימניות
מעלה

• הוסף לסימניות
אויש
יש עוד דרך להעלות בלי שייחסם?

• הוסף לסימניות
יש לי שתי בני דודים ילדים ששרו שם אחד זה ילד הפלא בנצי קלצקין השני מרדכי משי זהב שניהם שרים מדהים איך אפשר להוריד הסרטות

• הוסף לסימניות
יש לי שתי בני דודים ילדים ששרו שם אחד זה ילד הפלא בנצי קלצקין השני מרדכי משי זהב שניהם שרים מדהים איך אפשר להוריד הסרטות
אפשר להוריד מיוטיוב את המופע כולו
עריכה: ומלבד זה ניתן גם להוריד מאתר דרשו הסרטות של קטעים מסויימים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דרך אגב אני באמת מחפש, את הקטע שהיה בארנה במוצ''ש השיר "חכה לו-טטלה קומט שוים אהיים" של המשגיח ר' דן סגל שליט"א
אם מישהו מצליח להוריד רק את זה (אפילו בשמע), אני אשמח מאוד
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
דרך אגב אני באמת מחפש, את הקטע שהיה בארנה במוצ''ש השיר "חכה לו-טטלה קומט שוים אהיים" של המשגיח ר' דן סגל שליט"א
אם מישהו מצליח להוריד רק את זה (אפילו בשמע), אני אשמח מאוד
תודה רבה מראש
יש לי את הקטע הזה בmp3

• הוסף לסימניות
יש לי הכל ברצועות mp3
אין לי מושג איך להעלות את זה לכאן בלי שייחסם

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה