חסום לנו.איך אפשר להוריד אותו??
אי אפשר להוריד בקישור זה סרטונים ארוכים מדיבנטפרי אפשר להוריד כאן:
videownload
ytpull.ml
זה באמצע להעלות..נו...
מי מציל את המצב, ומעלה אודיו של דרשו מחולק לרצועות, לנטפריים??
אפשר להוריד מיוטיוב את המופע כולויש לי שתי בני דודים ילדים ששרו שם אחד זה ילד הפלא בנצי קלצקין השני מרדכי משי זהב שניהם שרים מדהים איך אפשר להוריד הסרטות
יש לי את הקטע הזה בmp3דרך אגב אני באמת מחפש, את הקטע שהיה בארנה במוצ''ש השיר "חכה לו-טטלה קומט שוים אהיים" של המשגיח ר' דן סגל שליט"א
אם מישהו מצליח להוריד רק את זה (אפילו בשמע), אני אשמח מאוד
תודה רבה מראש
תוכל להעלות לכאן?יש לי את הקטע הזה בmp3
בבקשה להוריד מהקישור את הכוכביות וגם הנטפריים יוכלו להורידנו...
מי מציל את המצב, ומעלה אודיו של דרשו מחולק לרצועות, לנטפריים??
תודה רבה, זה הכל בקובץ אחד, נכון?בבקשה להוריד מהקישור את הכוכביות וגם הנטפריים יוכלו להוריד
תעלה כמו שהעלה קודם @חיימקה פלונצ'ק ומקסימום אם ייחספ נשלח לבדיקה וייפתחיש לי הכל ברצועות mp3
אין לי מושג איך להעלות את זה לכאן בלי שייחסם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים