עזרה קטשופ וממרח שוקולד באורחת הבוקר בקיטנות הגנים. האמנם?

• הוסף לסימניות
זה אמיתי?

לבת שלי יש תפריט מאד עשיר בקיטנה.
כל יום לחמניה+ ממרח הגיוני (קוטג', חומוס, חמאת בוטנים וכו') וירקות לפעמים מוסיפים גם לבן.
רק ביום שישי מורחים להן שוקולד.
לבן שלי- כל יום לחמניה מקמח מלא והמון המון ירקות.

אני באמת בהלם ממה שאני קוראת פה.
חשבתי שזה מובן מאליו, אבל עכשיו אני עוד יותר מעריכה את המרכזת של הקיטנה.
כל הכבוד לה!

ואגב,
אני אמא בריאה עם ראש בריא, עם ילדים בריאים ב"ה שלא סובלים מבעיות קשב וריכוז בעקבות התזונה הלקויה.

לא קשור בכלל.
הפרעת קשב היא משהו במוח ולא קשור לתזונה בכלל.
נכון שסוכר גורם ליותר היפר, אבל מניעה ממנו לא תבטל את הADHD, למרות שכל מיני אנשים שעושים כסף על זה טוענים שכן.
מנסיון- זה לא.

• הוסף לסימניות
אני בבית ספר יום אחד היה שוקולד וקוטג, מה כולם בחרו? יום למחרת לא היה שוקולד רובם אכלו בלי כלום, אז היום הלכו לקנות שוקולד ביש, כי כבר לא שולחים...

• הוסף לסימניות
בבני ברק כל השנה האוכל מהגן.
ומה תגידו על ילדה שכל השנה אוכלת לחם בלי כלום. והרבה ימים לא אוכלת בכלל?
וגם ביום שישי שיש שוקולד היא לא אוכלת כי היא לא אוהבת את הסוכריות שעליו.
נס שאת המלפפון היא אוכלת.
לא תוכלו לעולם לחסום את הילדים מהסביבה וממתקים.
בצורה כזו השכנים ״הבריאים״ באים לקחת ממני ממתקים...

• הוסף לסימניות
ילדיי צועדים כל יום ללימודים מעדנות כשבתיקם שוקולד וקטשופ למכביר, אני מתפטר מתפקיד ההורה...
אגב, תבדקו כמה אחוזי שומן יש בחומוס שאתם קונים, מהר מהר תעברו למרגרינה...
(אני עצמי זולל בורקסים, ששש.... אל תגלו...)

• הוסף לסימניות
גם אני ממש התעצבנתי!
שילמנו על הקיטנה 261 ש"ח ובפרסומת היה כתוב בגדול, מודגש שתהיה כל יום ארוחת בוקר.
הבת שלי כל יום אוכלת לחמניה עם שוקולד. היא לא הכירה את זה קודם כמעט, וגבינה עם זיתים / חביתה היה הממרח המועדף לטעמה.

באמת, תוזילו קצת את המחיר ותתנו להורים לשלוח את האוכל לילדות.

• הוסף לסימניות
שילמנו בביתר 330 שקלים.
הארוחות האלו מיותרות לחלוטין,הבנות שלי לא אוהבות מזה כלום.
היה עדיף להוזיל את המחיר.

• הוסף לסימניות
הקיטנה לא חינם לכולם
שילמנו 250 ש"ח!!!
זה בסדר,
אנחנו שילמנו על 250, וזה ללא ארוחות, אחרי הרישום התקבלה מתישהוא הודעה קולית שלמעונינים ניתן להוסיף 80 ש"ח לילדה ולקבל ארוחת בוקר יומית בתנאי שיהיו לפחות 5 הורים כאלו מכל קיטנה,
ויתרתי על התענוג, ב4 ש"ח יומיים אף אחד לא יכיון לביתי חביתה וסלט ירקות, יביאו לה לחם עם שוקולד או לחמניה עם שוקו,
החלטתי לבחור מה ומתי להביא לביתי. בינתים היא בחרה כל יום דברי אחרים מהמקרר..

• הוסף לסימניות
הבת שלי אומרת שאצלם יש גבינה, קוטג', גבינה צהובה, קטשופ ולפעמים גם שוקולד.
ובנוסף יש לבן או קרלו או יופלה תות
מודיעין עילית
ולא שלמנו על הקיטנה בכתות א-ג

• הוסף לסימניות
אצלינו א'-ג' קיטנה חינם, ארוחת בוקר לחמניה ,סלט ירקות חומוס טחינה גבינה וחלבה + לבן מעדן או שוקו
בגנים הקיטנה עלתה 210 לא כולל אוכל

• הוסף לסימניות
הכל עניין של גישה,
אני נותנת לבן שלי (בן 4) ארוחת בוקר בריאה! ונורמלית. כמו שרובנו אוכלים..
(וברצינות כששלחתי אותו לגן עם לחם מלא מבטיחה שרק פעם אחת.. הוא סיפר לי שזה היה חריג)
אז לקייטנה הסברתי לבן שלי שקטשופ זה לא בריא.. כי מבחינתי זה הכי גרוע ואולי אני טועה?
וכן יש לי זמן להכין לו ארוחת בוקר -כי אני מורה... אבל זו לא הנקודה,
עדיף לי שילד יאכל עם כולם, ויאכל גם אוכל שלא הייתי מסתכלת עליו... מאשר שיתחיל עם פוזות וביקורת מגיל צעיר.
אבל כואב לי שילדים אוכלים בארוחת בוקר קטשופ!
וזה לא נקודה של כסף ,גם עם 250 ש"ח לא מכסים ממרח בריא יותר וגם אם הקייטנה הייתה בחינם. לא הייתי מכניסה ג'נק פוד בכל מחיר! וכן, הייתי מעדיפה להוסיף סכום ולדעת שיש ביקורת על ארוחת הבוקר והארוחה מאוזנת.
כי איך אמרה לנו הגננת, אמהות שלא נותנות לילדים שלהם שוקולד במהלך השנה, אז אל תחשבו שהם לא אוכלים הם מתחלקים אם ילדים אחרים.. אז כן אני אתן לפעמים גם שוקולד אבל ממש ממש לא כל יום !!!
ביקשתי רק קצת איזון..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כי איך אמרה לנו הגננת, אמהות שלא נותנות לילדים שלהם שוקולד במהלך השנה, אז אל תחשבו שהם לא אוכלים הם מתחלקים אם ילדים אחרים..
לא נכון,
הילדה שלי אוהבת מאוד את השוקולד שאני מביאה לה, שוקולד עם טחינה של אחוה.
אין לה שמץ של מושג שזה שונה ממה ששכנה שלנו אוכלת בסנדויץ, שהיא אגב טעמה מהשוקולד שלנו וזה לא טעים.

ואין פה קטע של כסף כן או לא, גם אם הקיטנה הייתה חינם, יש פה ענין של חינוך.
אני מחנכת את הילדה שלי לאורח חיים בריא, ואין לי בעיה עם סוכריות וטופיים דביקים שהם מקבלים בגן, כי אני אמא מאפשרת.
אבל במשך שלושה שבועות יום יום לשנות הרגלי תזונה, מבחינתי זה קצת בעייתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה