לשאוף גבוה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
האם השכן מעלי יכול לבנות מעלי או שזה חלק מזכותי שהוא לא יבנה, מעלי תודה לכל העונים
באיזה עיר?האם השכן מעלי יכול לבנות מעלי או שזה חלק מזכותי שהוא לא יבנה, מעלי תודה לכל העונים
אם תבוא לדין תורה ותאמר שהרב שכונה שלך אומר אחרת, הם מחוייבים אליו.מה קשור לרב השכונה?
זה ענין של דין תורה.
גיסי עשה מרפסת סוכה ושכן מעליו בנה! דין תורה פסק שהוא יכול.
וגיסי התאכזב מאד מאד!
זה גם הפוך, באיזו זכות אתה מחליט לבנות מרפסת סוכה מתחתיי ובכך למנוע ממני להוציא מרפסת? וכי אתה בעלים על השטח שלי?פעם ראשונה שאני שומע את זה!
מרפסת סוכה כל מטרתה זה שיהיה סוכה.
לא בא חלילה לדבר נגד רבנים, אבל חייב להבין - מה המניע? במקרה שיש לדייר התחתון כבר סוכה במפרסת אחרת?
כי סתם בן אדם מוציא 70,000 ש"ח בערך בשביל מרפסת סוכה - כשמה..
הבנתי, תודה. אבל למה לא כמו שעושה העירייה? (מחלקים את רוחב הבניין לפי הדיירים וכל דייר מקבל שטח מסוים שבו הוא רשאי להרחיב)זה גם הפוך, באיזו זכות אתה מחליט לבנות מרפסת סוכה מתחתיי ובכך למנוע ממני להוציא מרפסת? וכי אתה בעלים על השטח שלי?
אני לא אדריכל, אבל מבירורים שעשיתי לעצמי -הבנתי, תודה. אבל למה לא כמו שעושה העירייה? (מחלקים את רוחב הבניין לפי הדיירים וכל דייר מקבל שטח מסוים שבו הוא רשאי להרחיב)
יוציא גם השכן מעל אישורי בניה ויוכל, לפחות על חלקאם קיבלתי אישור לבנייה מבחינה חוקית האפ אפשר לבנות מעלי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //