דרוש מידע קיבלתי את ההודעה הזו במייל האם זה ניסיון עוקץ

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
צילום מסך 2024-07-21 134804.png

• הוסף לסימניות
דווח לספאם או התעלם
זהו...
שיחפשו נעקצים אחרים
(יש עוד מישהו שלא מכיר?)

• הוסף לסימניות
אני רואה שהעוקצים ממש לא מגוונים עם הרעיונות שלהם....:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
אם הם עדיין מנסים, זאת אומרת שלפעמים הולך להם?
הולך להם לגנוב קצת כנראה ...
עד שהבנאדם קולט...
מעניין אותי אם הולכים איתם בתמימות , וכשמבקשים פרטים בנקאיים ולא רוצים לתת - מה הם יגידו?

• הוסף לסימניות
עוקץ קלאסי ומוכר, אפילו הניסוח זהה כמעט 😉

• הוסף לסימניות
תגיד לצדיק ש13 מליון דולד זה מלא כסף ולפי מה שהוא כותב אתה זכאי לכסף
תגיד לו שאתה מוכן לתת לו חצי...
אבל שיתן לך כרגע רק 2 מליון דולר
ואז נראה אותו.....
(עיין ערך הסיפור המוכר של ר' ישראל עם ההוא שקנה כרטיס ללוטו ולא מספיק האמין וכו'..)

• הוסף לסימניות
איזה כיף לך ,
שיש לך קרובי /רחוקי משפחה שכאלו , ככה להעביר 13 מיליון ..
אני הייתי ממש שמחה בכזו הצעה ...
בקיצור , תדווחי עליו
שלא יגיעו גם אלי חלילה , עם הצעות כאלו

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי משהו בסגנון ובדקתי על הכתובת שהיה רשום ששם המשרד שלו ולהפתעתי לא קיים כזו כתובת
ביקשתי ממנו הוכחות ותעודת זהות שלו הוא שלח לי באותו רגע היה נראה ממש מוזר
נהנהתי סתם להחזיר לו שאלות בלי לתת לו מידע בסוף הוא פשוט הפסיק

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחחחח:ROFLMAO:
וואו, אחד העוקצים המוכרים.
מדהים איך הם לא מתייאשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

יש באתר ad https://www.ad.co.il/
פרסומת לרחפן מקצועי ב1,100 ש"ח בלבד
התכתבתי עם המוכר שמבקש ממני להעביר את הכסף בwestern union לטורקיה
זה מריח עוקץ
הוא מבטיח לי שאין לי ממה לדאוג
האם להאמין לו ?
מה דעתכם ?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה