ותקם בעוד לילה
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
לי
לי זה משלח מיד למיילנרשמתי. איך מקבלים אישור לבדיקה?
לי זה משלח מיד למיילנרשמתי. איך מקבלים אישור לבדיקה?
הכי גרוע שיגידו שמבדיקות סורולגיות עולה כי רק 5% מבני ברק פיתחו נוגדניםמדובר במי שיש לו תועלת לדעת ממצב הנוגדנים שלו, אז בוא נחשוב מה יכול להיות הכי גרוע?
בלי בדיקת נוגדנים הוא עלול בהחלט להיות נשא בלי לדעת.בשביל ביקורי מבוגרים זה רעיון!
לא חשבתי על זה.
למה שבנאדם בריא יחשוש להדביק בכולל/בעבודה?
ואם הוא לא מרגיש טוב, מי אמר שלא נדבק שוב והוא מדבק אחרים?
רק אם הוא מרגיש טובואם הוא לא מרגיש טוב, מי אמר שלא נדבק שוב והוא מדבק אחרים?
ואיך הוא ידע מתי הנוגדנים "נגמרו" ?בלי בדיקת נוגדנים הוא עלול בהחלט להיות נשא בלי לדעת.
רק אם הוא מרגיש טוב
בתוך עמי אנוכי יושבת ובנינו כולנו יודעים שרוב הציבור שלנו כבר עבר את זה.הכי גרוע שיגידו שמבדיקות סורולגיות עולה כי רק 5% מבני ברק פיתחו נוגדנים
לעומת 80% מתל אביב.
אין סיכוי!הכי גרוע שיגידו שמבדיקות סורולגיות עולה כי רק 5% מבני ברק פיתחו נוגדנים
לעומת 80% מתל אביב.
ולכן- בני ברק חוזרת להיות אדומה סורולוגית (הגדרה שהמצאתי עכשיו ומישו יכול להמציא מחר)
ותשתחרר רק כשיוכח אחרת.
ותל אביב פטורה מסגרים עד סוף כל הדורות....
@Goldidea אפשר לצחוק חופשי.הכי גרוע שיגידו שמבדיקות סורולגיות עולה כי רק 5% מבני ברק פיתחו נוגדנים
לעומת 80% מתל אביב.
ולכן- בני ברק חוזרת להיות אדומה סורולוגית (הגדרה שהמצאתי עכשיו ומישו יכול להמציא מחר)
ותשתחרר רק כשיוכח אחרת.
והנתונים והמספרים כמובן בשליטתם הבלעדית והמוחלטת עם שמות האזרחים שכולם ממלאים ברוב חדווה.
כולנו יודעים זה נחמד,בתוך עמי אנוכי יושבת ובנינו כולנו יודעים שרוב הציבור שלנו כבר עבר את זה.
אגב גם אם תבדקו דרך איפה שמשלמים שזה אומר בבתי חולים זה גם תחת משרד הבריאות, כך שמי שעושה את הבדיקה בין כה זה חשוף לרשויות
כבר ראינו איך משחקים לנו במספרים וברמזורים ובשאלטרים.אין סיכוי!
לפחות 60% מתושבי בני ברק כבר חלו בקורונה![]()
גם אני כמוך, אבל אהבתי את התיאור שלך@Goldidea אפשר לצחוק חופשי.
אבל אני כזאת..
אף פעם לא רצה להיבדק ראשונה, אף פעם לא מחסנת בין הראשונים ולא נותנת תרופות שחדשות על המדף.
מי שמתנדב להיות קבוצות בקרה- שיהנה.
מילא אם הייתי יודעת שז יפטור אותנו מבידודים- אז יש רווח יכר.
אבל אם גם את זה לא מרוויחים אז זה לא שווה לי את זה.
שמחה שאהבת,גם אני כמוך, אבל אהבתי את התיאור שלך
מי שיש לו צורך- שיעשה. ברור!אף אחד לא אומר שיש רווח לפטור מבידודים, א, אחד לא אומר שזה רווח מוחץ לעשות סורולגי
אבל מי שכבר רץ לעשות ויש המוווון כאלה - מסיבותיו הוא - , וגם אם עושה זאת בכסף בין כה הרשויות יודעים מכך ------
אז למה לזרוק סתם כסף לפח?
מה ההגיון?
אז אין שום ויכוח.מי שיש לו צורך- שיעשה. ברור!
מי שיש לו צורך רק בלהרחיב את רמת המשכל והידע שלו - שיעשה דברים אחרים בשביל זה...
ורווח מפטור מבידודים ודאי שיש!
אנשים מפסידים ימי עבודה ונכנסים לבור כלכלי, ילדים מפסידים ימי לימודים ובריאות נפש,
הרבה פעמים זה גורם לביטול של תורים ובדיקות רפואיות נחוצות,
ואין צורך להרחיב כמה הבידודים מזיקים מבחינה נפשית וריגשית.
כבדהו וחשדהו.
זה הכל.
בדיוק.אז אין שום ויכוח.
מי שבין כה עושה אין לו מה להפסיד. ורק ירויח שלא יפסיד כספית [והרווחנו שהציבור לא יזרוק סתם כסף לפח]
ומי ששואל אם לעשות או לא - זה נידון אחר כמו שהוסבר קודם.
תודה.
ראיתי את זה גם בלינק שקיבלתי למרות הויכוח [שלא היה].בדיוק.
(ובשום שלב לא הרגשתי ויכוח, אולי ליבון עניינים.)
עשיתי וקיבלתי אישור למייל
מצטרפת לשאלהמה זה אומר אישור??
מייל עם הPDF עם השאלון שמילאת-זה האישור?
בודקים אותם. כל הזמן.שיבדקו את הצוותים הרפואים, את כוחות העזר בבתי חולים, את הצוותים בבתי אבות...
לא חסר אנשים שעובדים צמוד לאנשים בסיכון.
לא נסחפת בכלל.הכי גרוע שיגידו שמבדיקות סורולגיות עולה כי רק 5% מבני ברק פיתחו נוגדנים
לעומת 80% מתל אביב.
ותשתחרר רק כשיוכח אחרת.
והנתונים והמספרים כמובן בשליטתם הבלעדית והמוחלטת עם שמות האזרחים שכולם ממלאים ברוב חדווה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים