מידע שימושי קיבלתי במייל: הזדמנות לבדיקת סרולוגיה חינם

אני לא מצליח להגיע לשאלון המדובר
הוא עדיין עובד?

מלאיתי, קיבלתי אישור למייל
פניתי לרופאת המשפחה כדי לקבל הפניה ו..לא אין באפשרותה להפנות לבדיקה סרולוגית...
אז מה כן הדרך לביצוע?

תגידו מה נסגר איתכם?
תתחילו את האשכול מתחילתו ותראו שהוא לא רלוונטי!!!!!!
מישהו הביא כאן קישור שמיועד עבור "צוותי רפואה"!!!!
וכולם מברברים סביב זה ומבזבזים את זמנם!
שוב, בקשה להנהלה תמחקו את האשכול הלא רלוונטי!

מילאתי את השאלון, מה עכשיו?
קיבלתי את הטופס במייל, האם זה מספק את הקופת חולים או שצריך אישור נוסף?
תודה רבה

דווקא עבד לפני כמה דקות.

אבל משהו אחד אני לא מבינה,
אם כותבים פה כבר כמה פעמים שזה לצוות רפואי אז למה ממשיכים למלאות פה? ולשאול שאלות?
או שכל מי ששאל פה, הוא איך שהוא שייך לצוות הרפואי...:rolleyes:

אני נחשבת ל'צוות רפואה'.
קיבלתי למייל של העבודה שלי לפני כשבוע הודעה שכל צוותי הרפואה יכולים לעשות בדיקה סרולוגית מטעם מ. הבריאות בתנאי שהם מתחייבים לעשות 3 בדיקות בהפרש של 4 חודשים (או 4 בהפרש של 3. לא זוכרת כרגע).
נרשמתי ומלאתי שאלון דומה מאד רק שלפני זה היה שאלות איפה אני עובדת, מה תפקידי וכו'. באותו ערב חיכתה לי הפניה לבדיקה באזור האישי באתר של הקופה.
(לכל המתעניינים : התשובה הסרולוגית שלילית:( . לא הייתי מאומתת אבל הייתי בטוחה שעברתי את זה כשהייתי עם תסמינים אבל שלילית בבדיקת קורונה. כנראה שיש עוד וירוסים שכוללים תסמינים דומים... -לא היה איבוד טעם/ ריח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה