קורונה קיבלתי הודעה להכנס לבידוד, מה עושים?

• הוסף לסימניות
לא פטורים, ולכאורה חייבים גם בקנס.

התכוונתי שאין הגיון בכך שאני צריכה בידוד כי לא הייתי בשום אפשרות בחשיפה לחולה מאומת.
ואיך הם יכולים לדעת מי בדיוק בעל הקו?

• הוסף לסימניות
כל קו רשום על ת.ז.

איך מערערים?
מדובר באדם שעשה בדיקת קורונה ביום חמישי לפני שבועיים יצאה שלילית, ומאז לא היה במגע עם אף אדם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גיסתי מירושלים קיבלה טלפון שעליה להכנס לבידוד, כי הייתה בקו אוטובוס שבו היה חולה מאומת.
לאחר ההלם הראשוני, התקשרה ואמרה שלא עלתה על אוטובוס באותו היום,
לאחר מספר דקות של בדיקה, מתברר שהאוטובוס עבר מתחת לבית שלה... ולכן המרחק היה מאד קטן, וחשבו שהיא הייתה על האוטובוס,
והודיעו לה שאין צורך להכנס לבידוד.
הזוי ממש פדיחות למשרד הבריאות ,כבר דברנו על זה שכדאי לעשות לעובדים שם יום הערכות,
לכו תדעו אולי אחד העובדים שם נמאס לו החליט לבודד את כולנו :p :eek:

• הוסף לסימניות
אבל בצאט זה הרבה יותר מהר......
לי לקח סוג חצי שעה עד שנציג התפנה אלי......
כנ''ל
וגם אין צורך להיות בהיכון עם הרמקול/שפופרת על האוזן עם מוזיקת רקע איומה (שמתחלפת כל 3 דקות - לא ברור למה!!)

• הוסף לסימניות
כנ''ל
וגם אין צורך להיות בהיכון עם הרמקול/שפופרת על האוזן עם מוזיקת רקע איומה (שמתחלפת כל 3 דקות - לא ברור למה!!)

ושכחת לכתוב.... ואחרי 20 פעמים של החלפות שירים, פתאום הקו מתנתק.....:mad:

• הוסף לסימניות
מקומם אותי לחשוב שאנשים חייבים להיות כלואים בבית סתם, רק בגלל טכנולגיה לקויה.
זה פשוט מטורף שבנ"א מפסיד כסף, עבודה, ארועים, סתם.
מעצר בית פתאומי עד תום ההליכים.

• הוסף לסימניות
יושבים להם עשרות אולי אפי' מאות מוקדנים, וצריכים לקבל עשרות אלפי שיחות ביום!
לא שייך בכלל לתת שירות במצב כזה.
מה שצריך דחוף, זה לתת אפשרות להגשת ערעור דרך האתר.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהמקום הכי בטוח שלא נתפס זה רק אם נעבוד במוקד שם....זה נשמע כמו הוירוס בעצמו שרודף אחרי כולם דרך הטלפון,
כאילו לא מספיק נפגשים איתו בפרונטאלי...

• הוסף לסימניות
בעלי צריך להכנס לבידוד, מה זה אומר לגבי שאר המשפחה,
האם הילדים יכולים ללכת ללימודים??
במשרד הבריאות אין מענה...

בבקשה רק מידע אמין,
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חוץ מלהכנס לבידוד, מה פשר הדבר הזה, הכרטיס אשראי? היו ביד בני המשפחה לא בדיים שלי. הטל'? גם כן מסתובב בין כל המשפחה.

יש דרך לברר מה קרה?
תחפש בספר טלפונים את המספר של נדב ארגמן (ראש השב"כ) :p

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

בבקשה רק מידע אמין,
תודה
בעיקרון כן, אם כי יש מוסדות שכחלק מהצהרת הבריאות אתם צריכים לחתום על כך שאין מבודד בבית ואז זה קצת בעיה

• הוסף לסימניות

בבקשה רק מידע אמין,
תודה

מבחינת החוק היבש שאר המשפחה אינה צריכה בידוד.
במציאות אם אכן הוא נחשף לחולה מאומת וקיים חשש שהוא חולה- במידה ושאר בני המשפחה יוצאים ייתכן ומסכנים את הבאים איתם במגע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה