- הוסף לסימניות
- #4,261
מה הן ההוכחות העומדות לטובתכם?
האם אכן החברה הציעה החזר עבור מונית?
עומדת לטובתכם העובדה שהחברה מודה שהנהג אכן לא עצר, דבר שמהווה הפרה חמורה של החוק.
לגבי סכום התביעה - תלוי בסכום שתבעתם, אבל תוכלו למצוא הרבה מקרים שבהם נפסקו סכומים של אלפי ש"ח על מקרים של אי עצירה, בהתאם לחומרת הנזק והתוצאות
התביעה היתה על אוטובוס אחרון שלא עצר בתחנה שלישית, כשהאוטובוס היה כמעט ריק. אוטובוס של חברה קבלנית.ברשותך, אני אדייק, האם אכן החברה הציעה החזר עבור מונית בזמן אמת?
או שרק אחרי שהגעתם הביתה והגשתם תלונה, הם נזכרו שיש אופציה לקבל החזר?
בגדול, אין מה להתרגש, חוץ מסעיפים 5-9, הכל העתקדבק מכתבי הגנה אחרים
בפניה לחברה - בזמן אמת לקח לנו 3 שיחות טלפון כולל טלפון ללשכת הרב מקלב עד שנציג שלהם נזכר שבעצם אנחנו יכולים לקחת מונית בתשלום. זה היה כשכבר מצאנו דרייבר לחזור הביתה, אמרנו להם שאנחנו כבר בנסיעה והם אמרו - אבל רק עם קבלה רשמית תקבלו החזר... (אחרי שעה המתנה בקור, בשעת לילה מאוחרת ממש!!) זה היה קריטי, חיכתה לי בבית תינוקת יונקת שצרחה עוד למעלה משעה מרעב ולא היה איך לעזור לה....
בתחילה נציג דיבר מאד גס וטרק את הטלפון, אחר כך הציע לי לעלות על אוטובוס לירושלים! כדי להגיע משם לבני ברק... ורק אחרי התערבות עסקנים.... הואילו להציע את האופציה של התשלום.....
אני אשמח לקבל דוגמא איך לענות ומה בדיוק לכתוב להם שיצא להגנתיעל מה הייתה התביעה?
האם הוגשה תלונה גם למשרד התחבורה?
אם לא, עכשיו זה הזמן, עוד שבוע כבר לא יהיה אפשר להגיש
מתוך התשובה שלהם ניתן ללמוד הרבה ולפתח את זה הלאה
מתי הדיון?
על הקלטות שיחה אצלם, אין מה לבנות, הם לא ייתנו את זה בחיים, אולי עם צו בימ''ש
על הסעיפים האחרונים (11-16) אפשר לענות ''המקרים המובאים בכתב ההגנה אינם המקרים הנידונים בכתב התביעה, ועל כן אין מקום להשוות ביניהם''
חשוב! כתב תשובה לכתב ההגנה אינו חובה, אבל כן מומלץ לענות בקצרה בלי לחשוף את כל הקלפים
לא הגשתי תביעה במשרד התחבורה אלא רק בנט המשפט. מה ההליך? אודה להכוונה
הנושאים החמים