קיבלתי מחבר-ואשמח לשתף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1165537:
מצומצמת גאה...!
זה לא צמצום שאת יכולה להתגאות בו!
זה צמצום של אי קבלת האחר!
צמצום שמראה על חוסר הבנה לכך שיש אנשים שנולדו שונים ממך, או שעברו דברים שלא עברת, שתנאי חייהם שונים ממך,
תחשבי בעצמך מה עוד...

• הוסף לסימניות
נתו לכל אחד לחיות לפי דרכו תפסיקו להיות עו"ד של אלוקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1165598:
זה לא צמצום שאת יכולה להתגאות בו!
זה צמצום של אי קבלת האחר!
צמצום שמראה על חוסר הבנה לכך שיש אנשים שנולדו שונים ממך, או שעברו דברים שלא עברת, שתנאי חייהם שונים ממך,
תחשבי בעצמך מה עוד...

מה שהכי יפה זה שאת כותבת את זה בלי להכיר אותי בכלל, ובדיוק לי...

• הוסף לסימניות
חברים, היו שבועיים שקטים, למה עוד פעם?

• הוסף לסימניות
אני לא אמורה להכיר אותך כדי להגיב על דבריך.
מה שכתבת גרם לי להבין שאת מתקשה להבין את בחורי הישיבה הללו.
זה הכל.
חבל שלקחת את זה אישי.

• הוסף לסימניות
מילה, אני לא מכירה אותך אבל המשפט שלך יפה!
ולגבי הישיבה עצמה - אני לא מכירה אותה באופן אישי, אבל כן מכירה בחורים שהלכו ללמד שם וחייהם ניצלו
כך שהסרט הזה לא מעלה ולא מוריד בעיניי, ואני מבינה שיש שם ניואנסים וקודים אחרים ממה שיש לנו
אני בעד מחיקת האשכול עם כל תגיותיו וויכוחיו

• הוסף לסימניות
מהיכרות שלי עם הישיבה הסרט עושה לה שירות גרוע מאוד. ולא משנה מה הם הניואנסים שמבינים או לא. תכל'ס זה נראה גרוע וזה הכל.
ואם מישהו כותב על משהו 'מכוער' כי ככה זה נראה לו ואומרים לו- מצומצם- אז זה הצמצום בהתגלמותו. כי אם כותבים דיעות- אז שיהיה לשני הכיוונים. כשמישהו כתב על הסאטמרים שאינם מצביעים בבחירות מילות גנאי הוא היה בעיני מצומצם. אבל שם לאף אחד זה לא הפריע. אבל כאן כשמראים משהו שהנפש העדינה סולדת ממנו ויש כאלה שזה מפריע להם- זה נקרא צמצום? אשריך מילה שנתפסת על כך. פתיחות??? איך אמר מישהו? לפתח חטאת רובץ.............

• הוסף לסימניות
אפרתה
שימי לב על איזה צמצום דיברתי, על צמצום של אי קבלת האחר.
לדעתי אנשים אמורים להבין שהם שונים זה מזה, וגם אם הסרט לא קולע לטעמם/ לא נראה להם על רמה/ לא חינוכי לדעתם... וכו' זה עדיין לא סיבה לקטול את הישיבה בסגנון של חשבתי שהישיבה ככה ואני רואה שהיא אחרת...
אין כאן הבעת דעה שלי על הסרט או רמתו אלא הארה למילה שתשים לב שיש אנשים שונים בעולם.
והצמצום הוא לא זה שהסרט לא מצא חן בעיניה, אלא הצורה שבה היא פוסלת ישיבה מסוימת.

אני את שלי כתבתי, ואנא אל תמשיכו להוציא את דברי מהקשרם, כי אני מתייאשת מראש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1165662:
מהיכרות שלי עם הישיבה הסרט עושה לה שירות גרוע מאוד. ולא משנה מה הם הניואנסים שמבינים או לא. תכל'ס זה נראה גרוע וזה הכל.
ואם מישהו כותב על משהו 'מכוער' כי ככה זה נראה לו ואומרים לו- מצומצם- אז זה הצמצום בהתגלמותו. כי אם כותבים דיעות- אז שיהיה לשני הכיוונים. כשמישהו כתב על הסאטמרים שאינם מצביעים בבחירות מילות גנאי הוא היה בעיני מצומצם. אבל שם לאף אחד זה לא הפריע. אבל כאן כשמראים משהו שהנפש העדינה סולדת ממנו ויש כאלה שזה מפריע להם- זה נקרא צמצום? אשריך מילה שנתפסת על כך. פתיחות??? איך אמר מישהו? לפתח חטאת רובץ.............
את מכירה את הישיבה?
אז בוודאי ראית את שאר הסרטים שהם הוציאו, מה לדעתך שונה בסרט הזה מהאחרים, הם היו טובים יותר בעינייך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1165679:
אפרתה
שימי לב על איזה צמצום דיברתי, על צמצום של אי קבלת האחר.
לדעתי אנשים אמורים להבין שהם שונים זה מזה, וגם אם הסרט לא קולע לטעמם/ לא נראה להם על רמה/ לא חינוכי לדעתם... וכו' זה עדיין לא סיבה לקטול את הישיבה בסגנון של חשבתי שהישיבה ככה ואני רואה שהיא אחרת...
אין כאן הבעת דעה שלי על הסרט או רמתו אלא הארה למילה שתשים לב שיש אנשים שונים בעולם.
והצמצום הוא לא זה שהסרט לא מצא חן בעיניה, אלא הצורה שבה היא פוסלת ישיבה מסוימת.

אני את שלי כתבתי, ואנא אל תמשיכו להוציא את דברי מהקשרם, כי אני מתייאשת מראש...

צמצום של אי קבלת האחר...יש אנשים שונים בעולם...

נכון יש אנשים מכל מיני סוגים שעדיף לא לפרט... את כולם צריך לקבל?
בשוויון נפש? באהדה אולי?
ומדוע לא לבקר את הליצנות הזאת? (בלשון המעטה)

• הוסף לסימניות
ומדוע לא לבקר את הליצנות הזאת? (בלשון המעטה)
לא לבקר את הליצנות הזו כי אנחנו לא מבינה אותה, ולא יודעים מאיפה היא באה
ולכן א"א לומר שזו ליצנות וצריך לבקר וכו'

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הישיבה הזו, אבל דווקא הסרט הזה מראה איזה צוות טוב יש שם שזורמים עם הבחורים ונותנים להם להוציא כאלה סרטים (ועוד משתתפים בעצמם).

• הוסף לסימניות
אתם לא יודעים מה שאתם מדברים.. אתם לא מכירים את הישיבה, ואל תקשקשו שיש לכם היכרות עם הישיבה וזה עושה לכם גרוע, בסדר? כי אתם לא מכירים!
זה סגנון בחורים שונה מסגנון הבחורים שאתם מכירים, ובא להם בפורים לעשות קצת דאחקות, אומנם בסיגנון שונה משלנו, אבל זה בא להם, אז הם עשו, זהו.
פורסם ברשת, העליתי לכאן, כי ידעתי שיהיו כאלו שיהנו, ולא היה איכפת לי מכל הצווחנים שלא יהנו מזה.

חברים, לילה טוב.

• הוסף לסימניות
אני מכיר את הישיבה היא ליד הבית של ההורים שלי הצוות שם מעולה יודע איך לזרום עם הבחורים. הישיבה הזו היא לא ישיבה רגילה אלא ישיבה שיודעת לתפוס בחורים שקשה להם ללמוד ולנצל את הכח שלהם לעשייה / מקצוע וכו'.
הסרט הזה הוא פורימי לחלוטין! החבר'ה שם רצינים מאוד בעלי עסקים בארץ ובחול כך שלא אהבתי את כל התגיות הלא יפות ששמו למטה.
בקשר לסרט אם היה ראוי להעלות אותו לכאן נראה לי מיותר אבל אם המנהלים לא הורידו את האשכול הזה כנראה שזה לא אי אי אי.

• הוסף לסימניות
סרטון פורימי לכל דבר!! יש לכם סתם כאב בטן שרוצה להשמיץ.

תמיד יש את האלו שחייבים להתנפל בגלל שלא מתאים להם.. אנחנו רגילים לזה כאן בפורום.
אנחנו מסתדרים טוב בלעדיהם, וחבל מאוד שהם חזרו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ארט;1165938:
סרטון פורימי לכל דבר!! יש לכם סתם כאב בטן שרוצה להשמיץ.

תמיד יש את האלו שחייבים להתנפל בגלל שלא מתאים להם.. אנחנו רגילים לזה כאן בפורום.
אנחנו מסתדרים טוב בלעדיהם, וחבל מאוד שהם חזרו.

מילים כדורבנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה