אפשר להגיש הכל דרך האינטרנטעד כמה שידוע לי, לביטוח לאומי צריך לצרף בנוסף למכתב פיטורין, גם 12 תלושי משכרות אחרונים.
בכל אופן, תמיד כדאי לדבר עם ביטוח לאומי לפני שניגשים אליהם, חוסך הרבה טרחה וזמן.
*6050-ביטוח לאומי
נכון. התכוונתי, גם אם לא ניגשים פיזית, ברגע שאת שולחת את כל הטפסים בלי להחסיר שום טופס, את חוסכת הרבה טרחה וזמן נוסף עד התשובה שלהם.אפשר להגיש הכל דרך האינטרנט
אפשר להגיש תביעה לדמי אבטלה באופן מקוון, בלי להגיע למשרדים שלהם:
https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/gethtmlform.aspx?formType=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
קודם תלכי ללשכת התעסוקה ירשמו אותך ואח"כ תגשי לביטוח לאומי עם הטפסים או תשלחי דרך האתר. ותצייני שהתייצבת בלשכה. זו הפרוצדורה גם אני בזמנו פעלתי כך (סליחה שלא כתבתי על זה קודם)ניסיתי להיכנס דרך האתר, אבל השאלה הראשונה זה האם התייצבתי בלשכה. סימנתי לא. והופיעה לי הודעה שהבקשה תידחה מכיוון שאפשר למלא את הטופס רק לאחר הרשמה בלשכה.
אז לא הבנתי, אפשר להירשם דרך האתר או לא?
ניסת כנראה בביטוח לאומי ולא באתר של לשכת התעסוקהניסיתי להיכנס דרך האתר, אבל השאלה הראשונה זה האם התייצבתי בלשכה. סימנתי לא. והופיעה לי הודעה שהבקשה תידחה מכיוון שאפשר למלא את הטופס רק לאחר הרשמה בלשכה.
אז לא הבנתי, אפשר להירשם דרך האתר או לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים