דרוש מידע קידישיק , מלאנז' ופסטל בלו תעזרו לי לפצח את החידה?

(הייתי מרוצה מאוד מקולקציה שקניתי שנה שעברה באליאקספרס-יצרנית חרדית, אחרי כביסות ומייבש נראה חדש בסוף העונה ואני העברתי לשכנה שממש התלהבה מזה)
אז השנה שוב הזמנתי שם סט
והזמנתי דברים יפים בטמו ואלי אקספרס, סריגים לשלושת הילדים ביחד בכמעט מאה שקל וכדו'
הילדים שלי לבושים מושלם, המטופחים של הגן
אפשר קישורים?

את מכירה מקרוב כאלה משפחות?
כי אני ממש לא!
כל מי שאני מכירה שחיים בדחקות (ולצערי יש בסביבה שלי לא מעט)
זה ממש לא מבחירה,
וזה מרגש אותי לראות את השמחת חג שלהם בחגים עם בגדים חדשים וסטים לכל הילדים
יבורכו התורמים של כל הפרויקטים האלה​
כמו שכבר כתבתי. אין לי בעיה עם המשפחות שמקבלות.. הבעיה היא עם ה"שיטה" שהעלתה את רמת החיים של כולנו! וגומרת לחנויות להעלות מחירים בלי סוף..
בציבור הליטאי לפחות, עד לפני לא הרבה שנים הסטים לא היו ברירת מחדל.. העבירו בשמחה בגדים מאחות לשניה וקנו למי שהיה צריך בגד חדש. בעקבות הכרטיסים האלו "כולם" מתחדשים מכף רגל עד ראש כל חג ואלו שלא מקבלים - שהם לא עשירים בכלל! נאלצים לשלם את המחיר המלא המופקע של החנויות כדי שהילדים שלהם לא יהיו מוזנחים..
אם מישהו יתרום רכב לכל עניי השכונה ורק הילדים שלי יצטרכו לנסוע באוטובוסים ולכן לא תהיה לי ברירה אלא להחזיק רכב - כ זה הסטנדרט המינימלי. אני מאד יכעס על התורם הזה!!!

כמו שכבר כתבתי. אין לי בעיה עם המשפחות שמקבלות.. הבעיה היא עם ה"שיטה" שהעלתה את רמת החיים של כולנו! וגומרת לחנויות להעלות מחירים בלי סוף..
בציבור הליטאי לפחות, עד לפני לא הרבה שנים הסטים לא היו ברירת מחדל.. העבירו בשמחה בגדים מאחות לשניה וקנו למי שהיה צריך בגד חדש. בעקבות הכרטיסים האלו "כולם" מתחדשים מכף רגל עד ראש כל חג ואלו שלא מקבלים - שהם לא עשירים בכלל! נאלצים לשלם את המחיר המלא המופקע של החנויות כדי שהילדים שלהם לא יהיו מוזנחים..
אם מישהו יתרום רכב לכל עניי השכונה ורק הילדים שלי יצטרכו לנסוע באוטובוסים ולכן לא תהיה לי ברירה אלא להחזיק רכב - כ זה הסטנדרט המינימלי. אני מאד יכעס על התורם הזה!!!
אני לא חושבת שעניין הסטים נכנס בעקבות הטובה וברכה,
זה הרמת חיים של כולם שעלתה,
אני גם שייכת לציבור הליטאי וכבר כמה שנים טובות שאני רואה בחג
את כולםם עם סטים חדשים לכל הילדים,
עוד הרבה לפני שטובה וברכה התחילו את זה.
ההיפך התרומות נועדו בשביל אמהות שרוצות לשמוח עם סטים חדשים לחג
כמו שיש לכולם.

בעקבות הכרטיסים האלו "כולם" מתחדשים מכף רגל עד ראש
לא הייתי אומרת מעקבות הכרטיסים
אבל גם עד לפני כמה שנים גם לא היה סטים במלבושי כבוד זה גם משהו חדש מהשנים האחרונות
אז כנראה יש כבר סוג של תחרות אפילו שזה בגדים ממלבושי כבוד
לא הייתי אומרת שזה בגלל הכרטיסים!!!!
גם כמה שנים זה סטים??
אני עשיתי חאלקה לפני 8 שנים איפה היה כזה דבר סטים??? רק בקידס קלאב ודולי בול שלא הייתי מעוניינת לשלם את המחיר במקרה חמותה של חברה טובה שלי גרה בחול ויש לה ילדים חופפים אז הביאה לי סטים שחמותה שלחה לה
לא היה כזה דבר להשיג בקידישיק סטים

מכל דבר חסר מידות
ואין מי שיודע לענות באיזה סניף כן יש ומתי אמור להגיע.
נכון בקידישיק אין למוכרות סבלנות, בהדס יש שירות מהמם. קצת יקר אבל אני מצאתי שם סט חתיך לשבת ולא יקר.
סריג תחרה שחור, מאוד מגניב, חורים גדולים, ולתינוקות סרבל (זה הלך עם קרדיגן אז קניתי בלי הקרדיגן הרבה יותר יפה וחצי מחיר. )
בלידר המחירים חצי מקידישיק, בדוק
בקיוי-אידישקייט המחירים האמירו שפשוט ברחתי (סריג שבתי פשוט לילד 150, עקפו את קידישיק בסיבוב)
אפשר קישורים?
הנה קישור מהמם בגד שנלבש והתכבס המון פעמים והשתמשתי גם לתמונות חלאקה, אם מתלבטים על מידה כדאי לקחת את הגדול ואין לי קישור ממומן אני לא הולכת להרויח על מי שתקנה, שימו לב שיש קופון
סט משפחתי מומלץ
סריג 100% כותנה קיים בהרבה צבעים, קניתי לקטנים את האדום והוא מושלם
עומד חתיך, לשים לב - מעט גדול
סריג חלק טמו

נערך לאחרונה ב:
נכון בקידישיק אין למוכרות סבלנות
תלוי בסניף. יש אחת בקידישיק לשעבר (היום פסטל בלו) בחיפה שממש עוזרת בשמחה.
התייעצתי איתה כמה פעמים והיא כבר זוכרת אותי מפעם לפעם.
הנה קישור מהמם בגד שנלבש והתכבס המון פעמים והשתמשתי גם לתמונות חלאקה, אם מתלבטים על מידה כדאי לקחת את הגדול ואין לי קישור ממומן אני לא הולכת להרויח על מי שתקנה, שימו לב שיש קופון
סט משפחתי מומלץ
סריג 100% כותנה קיים בהרבה צבעים, קניתי לקטנים את האדום והוא מושלם
עומד חתיך, לשים לב - מעט גדול
סריג חלק טמו
תודה רבה!

נכון בקידישיק אין למוכרות סבלנות
לדעתי תלוי מתי מגיעים
היום הייתי ב 11.00 בבוקר היה ריק שירות פצצה הייתה אחת במחסן שלא יצאה משם ומי שרצתה מידות היא כל הזמן הייתה זמינה..
ומצד שני אתמול הייתי ב 5.00 בצהריים אפילו לא ניסיתי להיכנס מרוב עומס..

זה נכון שיווקית

קבוצת פוקס פורסת מתחתיה כמה חנויות של ביגוד
קבוצת קסטרו שמתחתיה יש את הודיס ואורבניקה
רנואר וו - twentyfourseven
אלדו וספרינג

בדרך כלל יהיה אחת שהיא יותר "מותג" יותר יקרה שווה ואת החניות היותר סולידיות

אגב אני ממתגת לקוח שפותח לעצמו חברה מתחרה :)
כנ"ל בגיר ולייבוביץ-אותה חנות.

3 מוכרות בחנות מפוצצת של ערב חג,
שלוש מוכרות זה טוב...אבל כן ראיתי שבקרדו השתדרגו ומי שמשלמת באשראי יכולה לשלם בקופה עצמית. (גם בפוזמק ראיתי את השדרוג הזה)
מכל דבר חסר מידות
ואין מי שיודע לענות באיזה סניף כן יש ומתי אמור להגיע.
הם מקבלים מלכתחילה רק חלק דגמים ומכל דגם חלק מהמידות, משערת שזה בשביל ליצור תחושת בהילות...

תלוי בסניף. יש אחת בקידישיק לשעבר (היום פסטל בלו) בחיפה שממש עוזרת בשמחה.
התייעצתי איתה כמה פעמים והיא כבר זוכרת אותי מפעם
ספציפית גם קידישיק חיפה וגם פסטל בלו בחיפה מצטייניים במיוחד בשירות מעולה שהרבה סניפים היו צריכים ללמוד מהם

אני מכירה מישהי מטבריה
שסיפרה לי פעם (אולי היום כבר השתנה)
שבגלל שיש מחסור בעבודות
המון נשים רצו להיות מוכרת בקידישיק
והיתה הצפה
לעומת ערים אחרות- אלעד, בב, וכדו'
שהמוכרות הן מסגנון שונה לגמרי... וכל שבוע מחפשים מוכרות
אז כנראה זה משפיע על השירות בסניפים הללו.

פותחים לנו בבני ברק פסטל בלו
איפה שהיה פמילי סנטר בגרנד הול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה