- הוסף לסימניות
שמעתי שמועה במכירת חיסול שהיתה, שמישהי מהמשפחה פותחת את החנות מחדש ושם ניתן יהיה לממש זיכוייש לי זיכוי בחנות הזו, הלך לי על הכסף?
שמעתי שמועה במכירת חיסול שהיתה, שמישהי מהמשפחה פותחת את החנות מחדש ושם ניתן יהיה לממש זיכוייש לי זיכוי בחנות הזו, הלך לי על הכסף?
אפשר קישורים?(הייתי מרוצה מאוד מקולקציה שקניתי שנה שעברה באליאקספרס-יצרנית חרדית, אחרי כביסות ומייבש נראה חדש בסוף העונה ואני העברתי לשכנה שממש התלהבה מזה)
אז השנה שוב הזמנתי שם סט
והזמנתי דברים יפים בטמו ואלי אקספרס, סריגים לשלושת הילדים ביחד בכמעט מאה שקל וכדו'
הילדים שלי לבושים מושלם, המטופחים של הגן
כמו שכבר כתבתי. אין לי בעיה עם המשפחות שמקבלות.. הבעיה היא עם ה"שיטה" שהעלתה את רמת החיים של כולנו! וגומרת לחנויות להעלות מחירים בלי סוף..את מכירה מקרוב כאלה משפחות?
כי אני ממש לא!
כל מי שאני מכירה שחיים בדחקות (ולצערי יש בסביבה שלי לא מעט)
זה ממש לא מבחירה,
וזה מרגש אותי לראות את השמחת חג שלהם בחגים עם בגדים חדשים וסטים לכל הילדים
יבורכו התורמים של כל הפרויקטים האלה
אני לא חושבת שעניין הסטים נכנס בעקבות הטובה וברכה,כמו שכבר כתבתי. אין לי בעיה עם המשפחות שמקבלות.. הבעיה היא עם ה"שיטה" שהעלתה את רמת החיים של כולנו! וגומרת לחנויות להעלות מחירים בלי סוף..
בציבור הליטאי לפחות, עד לפני לא הרבה שנים הסטים לא היו ברירת מחדל.. העבירו בשמחה בגדים מאחות לשניה וקנו למי שהיה צריך בגד חדש. בעקבות הכרטיסים האלו "כולם" מתחדשים מכף רגל עד ראש כל חג ואלו שלא מקבלים - שהם לא עשירים בכלל! נאלצים לשלם את המחיר המלא המופקע של החנויות כדי שהילדים שלהם לא יהיו מוזנחים..
אם מישהו יתרום רכב לכל עניי השכונה ורק הילדים שלי יצטרכו לנסוע באוטובוסים ולכן לא תהיה לי ברירה אלא להחזיק רכב - כ זה הסטנדרט המינימלי. אני מאד יכעס על התורם הזה!!!
לא הייתי אומרת מעקבות הכרטיסיםבעקבות הכרטיסים האלו "כולם" מתחדשים מכף רגל עד ראש
נכון בקידישיק אין למוכרות סבלנות, בהדס יש שירות מהמם. קצת יקר אבל אני מצאתי שם סט חתיך לשבת ולא יקר.מכל דבר חסר מידות
ואין מי שיודע לענות באיזה סניף כן יש ומתי אמור להגיע.
הנה קישור מהמם בגד שנלבש והתכבס המון פעמים והשתמשתי גם לתמונות חלאקה, אם מתלבטים על מידה כדאי לקחת את הגדול ואין לי קישור ממומן אני לא הולכת להרויח על מי שתקנה, שימו לב שיש קופוןאפשר קישורים?
תלוי בסניף. יש אחת בקידישיק לשעבר (היום פסטל בלו) בחיפה שממש עוזרת בשמחה.נכון בקידישיק אין למוכרות סבלנות
תודה רבה!הנה קישור מהמם בגד שנלבש והתכבס המון פעמים והשתמשתי גם לתמונות חלאקה, אם מתלבטים על מידה כדאי לקחת את הגדול ואין לי קישור ממומן אני לא הולכת להרויח על מי שתקנה, שימו לב שיש קופון
סט משפחתי מומלץ
סריג 100% כותנה קיים בהרבה צבעים, קניתי לקטנים את האדום והוא מושלם
עומד חתיך, לשים לב - מעט גדול
סריג חלק טמו
לדעתי תלוי מתי מגיעיםנכון בקידישיק אין למוכרות סבלנות
כנ"ל בגיר ולייבוביץ-אותה חנות.זה נכון שיווקית
קבוצת פוקס פורסת מתחתיה כמה חנויות של ביגוד
קבוצת קסטרו שמתחתיה יש את הודיס ואורבניקה
רנואר וו - twentyfourseven
אלדו וספרינג
בדרך כלל יהיה אחת שהיא יותר "מותג" יותר יקרה שווה ואת החניות היותר סולידיות
אגב אני ממתגת לקוח שפותח לעצמו חברה מתחרה![]()
שלוש מוכרות זה טוב...אבל כן ראיתי שבקרדו השתדרגו ומי שמשלמת באשראי יכולה לשלם בקופה עצמית. (גם בפוזמק ראיתי את השדרוג הזה)3 מוכרות בחנות מפוצצת של ערב חג,
הם מקבלים מלכתחילה רק חלק דגמים ומכל דגם חלק מהמידות, משערת שזה בשביל ליצור תחושת בהילות...מכל דבר חסר מידות
ואין מי שיודע לענות באיזה סניף כן יש ומתי אמור להגיע.
אשמח אם תוכלי לשלוח ליבנים התחילו לפני כמה שנים להביא גם בגדים לבנות, יש להם דברים מהממים יכולה לשלוח לך קטלוג
ספציפית גם קידישיק חיפה וגם פסטל בלו בחיפה מצטייניים במיוחד בשירות מעולה שהרבה סניפים היו צריכים ללמוד מהםתלוי בסניף. יש אחת בקידישיק לשעבר (היום פסטל בלו) בחיפה שממש עוזרת בשמחה.
התייעצתי איתה כמה פעמים והיא כבר זוכרת אותי מפעם
הלוואי והיה אפשר לדרג את השרות שיהיה שווה להשקיע בזהספציפית גם קידישיק חיפה וגם פסטל בלו בחיפה מצטייניים במיוחד בשירות מעולה שהרבה סניפים היו צריכים ללמוד מהם
משהי יודעת אם יש איפה לקנות עודפים של קידס מוד (לצורך השלמת סט)שמעתי שמועה במכירת חיסול שהיתה, שמישהי מהמשפחה פותחת את החנות מחדש ושם ניתן יהיה לממש זיכוי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים