- הוסף לסימניות
קרה לי לאחרונהיש לי שאלה
מקשי הרמקול (הנמכת והגברת הקול) במחשב נייד הפסיקו לעבוד לי.
מישהו יודע מה לעשות?
צריך ללחוץ על CTRL+ALT+F4 או כל F אחר
לי זה עבד
קרה לי לאחרונהיש לי שאלה
מקשי הרמקול (הנמכת והגברת הקול) במחשב נייד הפסיקו לעבוד לי.
מישהו יודע מה לעשות?
אני משתמש בטריק שראיתי באיזה מקום לא זוכר איפהמישהו יודע אם הקלדתי טקסט במקלדת וגילתי שהמקלדת באנגלית, איך אני הופך את הטקסט שנכתב לעברית?
יש לזה תוסף- אחרי ההתקנה לוחצים על f10מישהו יודע אם הקלדתי טקסט במקלדת וגילתי שהמקלדת באנגלית, איך אני הופך את הטקסט שנכתב לעברית?
תודה רבה!!יש לזה תוסף- אחרי ההתקנה לוחצים על f10
???? ?? ???? - ????? ?????, ????? ?'?????
freeware.co.il
בוורד יש אפשרות לערוך את התיקון שגיאות האוטומטי.
ולהגדיר למשל שכשכותבים בעזה, יכתוב אוטומטי בעזרת ה'
צפה בקובץ המצורף 714935
קובץ - אפשרויות (בצד שמאל למטה) - הגהה - אפשרויות תיקון שגיאות אוטומטי
מקווה שעדיין רלוונטי...שאלה:
יש כזה דבר לעשות לעצמי קיצור שאם אלחץ על X יהיה כתוב לדוגמא AVGFG?
(רצף של אותיות (בלי משמעות- ולכן WINDOWS לא משלים אוטומטית))
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים