קיצורי דרך במחשב

@הכלבויניק האשכול הזה חשוב מאוד, לי אישית הוא הביא המון תועלת, הבעיה שלא את כל הקיצורים אפשר ליישם מייד כי לא הכל שמיש תמיד, מה שקורה שכשרוצים לחפש את האשכול הזה לא יודעים איך לחפש אותו כי הכותרת לא משקפת את תוכן האשכול "כפתור שלא כולם מכירים"
דווקא אני כשחיפשתי אותו הצלחתי להיזכר שזה היה הכותרת
אני מציע שתוסיף לאשכול הזה תגיות, כמו: 'קיצורי דרך' 'CTRL' וכו' וכו'

לא הצלחתי לראות מלמעלה אם כתבו כבר, אבל מקשי alt+רווח פותחים את האופציות של החלון בווינדוס, ואז אפשר להגדיל/להקטין וכו' את החלון הפתוח, למשל alt+רווח+ה מגדיל את החלון, +ש משחזר אותו לגודל המקורי וכו'.

[בלי קשר - מקש אלט תמיד הופך את כל הפעולות האפשריות לאותיות, צריך רק לזכור את הנוסחה המתאימה.

בבקשה

קבצים מצורפים

• קיצורים למקלדת.pdf
    KB 967.9 · צפיות: 60
  • קיצורים.docx
    KB 14.9 · צפיות: 45
מישהו יודע אם הקלדתי טקסט במקלדת וגילתי שהמקלדת באנגלית, איך אני הופך את הטקסט שנכתב לעברית?

מישהו יודע אם הקלדתי טקסט במקלדת וגילתי שהמקלדת באנגלית, איך אני הופך את הטקסט שנכתב לעברית?
אני משתמש בטריק שראיתי באיזה מקום לא זוכר איפה
מעתיקים את הטקסט לתרגום גוגל, ואז הוא מציע למטה האם התכוונת ל..............................
סביר להניח שיש היום לזה תוספים וכו' אבל אני לא מכיר את זה

בוורד יש אפשרות לערוך את התיקון שגיאות האוטומטי.
ולהגדיר למשל שכשכותבים בעזה, יכתוב אוטומטי בעזרת ה'
צפה בקובץ המצורף 714935

קובץ - אפשרויות (בצד שמאל למטה) - הגהה - אפשרויות תיקון שגיאות אוטומטי

נשמע לי אחלה טיפ
אבל לא מבינה איך מגיעים לחלון הזה,
לא נותן לי בכלל את האופציה הזאת

שאלה:
יש כזה דבר לעשות לעצמי קיצור שאם אלחץ על X יהיה כתוב לדוגמא AVGFG?
(רצף של אותיות (בלי משמעות- ולכן WINDOWS לא משלים אוטומטית))
מקווה שעדיין רלוונטי...
אבל אם לא, יעזור לאחרים :)
יש תוכנה ממש נוחה לזה - https://apps.microsoft.com/detail/9n68hc1srr0k?hl=he-IL&gl=IL
להוריד ולהתקין
שם אפשר להגדיר כל קיצור שרוצים
וזה עובד בכל מקום במחשב!!!
הגדרתי שם קיצור לכתובת, מייל, טלפון, משפטים או מילים שאני כותבת הרבה - ממש חוסך זמן ועצבים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה