- הוסף לסימניות
אשמח לקבל כמה סוגים של קישואים מאודים;
אני מכירה קישואים עם רסק עגבניות.
בא'לי לשדרג.....
אני מכירה קישואים עם רסק עגבניות.
בא'לי לשדרג.....
מה המתכון??קישואים בטעם כבד.
נשמע ממש טעים!!אני לא יודעת אם זה הסגנון שהתכוונת, אבל אפשר לחתוך קישואים לחתיכות קצת גדולות עם בצל חתוך גדול - טיגון קצר (רק בשביל הטעם)
לטבל בתבלינים ולהוסיף מים חמים/ קרים (תלוי כמה זמן יש לך ) לבשל כמה דקות בסיר סגור.
יוצא קישואים ובצל רכים וטעימים עם רוטב.
מתאים מאוד ליד/ מעל קוסקוס.
**כמובן שאפשר להוסיף ירקות נוספים לפי הטעם.
בשמחה רבה, בהחלט יצא טעים ובעיקר- פשוט!נשמע ממש טעים!!
אני ינסה את זה!!
תודה.
אין לי כמויות מדויקות.לפי זיכרוני קוצצים במגימיקס קישואים שטופים וקצת מנקים אם צריך.לממש דק.מחממים סיר ושמים בתוכו קצת שמן רגיל.רק אחרי שהשמן ממש חם מכניסים את הקישואים הקצוצים וקצת מערבבים מידי פעם .על אש נמוכה.נותנים לזה קצת להזהיב.וחשוב מאוד שלא ישרף.לערבב מדי פעם.ומתבלים .אחרי כמה דקות מוסיפים ביצה חיה ומערבבים במהירות זריזה.עד שהביצה נספגת בתערובת.שלא תווצר חביתה.ומכסים את הסיר וסוגרים את האש.מה המתכון??
יש לך אולי??
אני גם מכינה ככה מחצאי פרוסות שאני מאדה על בצל מטוגן, כשמוכן שמה ביצה חיה ומערבבת. ממש טעים!!אין לי כמויות מדויקות.לפי זיכרוני קוצצים במגימיקס קישואים שטופים וקצת מנקים אם צריך.לממש דק.מחממים סיר ושמים בתוכו קצת שמן רגיל.רק אחרי שהשמן ממש חם מכניסים את הקישואים הקצוצים וקצת מערבבים מידי פעם .על אש נמוכה.נותנים לזה קצת להזהיב.וחשוב מאוד שלא ישרף.לערבב מדי פעם.ומתבלים .אחרי כמה דקות מוסיפים ביצה חיה ומערבבים במהירות זריזה.עד שהביצה נספגת בתערובת.שלא תווצר חביתה.ומכסים את הסיר וסוגרים את האש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים